|
W co zainwestowac? |
W co zainwestowac?
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Moze dubluje temat ale tamten chyba w zlym umiescilam miejscu. Nie chce mi sie wierzyc ze nie ma w Polsce mlodych ludzi bez kasy, a z pomyslami. Oferuje na poczatek 50tys na rozkrecenie biznesu. Nie mam w tym doswiadczenia. Zatrudnie ambitnego, zainwestuje w dochodowy, ciekawy pomysl. No i te madre, przesiebiorcze dziewczyny, gdzie jestescie??? Rozwazam propozycje powazne, bez akcji czy lokat.
cześć jaka część Polski wchodzi w grę? prowadzę działalność związaną z rolnictwem od kilku lat a małżonka jest tłumaczem... Teraz przestawiam się na hodowlę ślimaka... moim zdaniem bardzo ciekawe i opłacalne zajęcie a z czasem chcę prowadzić kontraktowany skup ślimaka i do tego potrzebny byłby wspólnik. Jeśli jesteś zainteresowana pomysłem daj znać. Biznes jest w pełni na papierze a mało hodowla ślimaka w 100% jest zwolniona z podatku! Mam firmę kilka lat i nawiązane stosunki z francuskim odbiorcą w Polsce. Działamy kilka lat na rynku a reszta "forumowych biznesmenów" albo nie ma firmy albo dopiero zaczynają. Zadzwoń do mnie jak masz ochotę 606-966-699 Adam
pozdrawiam i powidzenia PS za około 40tys PLN mogę w ciągu roku zarobić około 80% więcej w późniejszych latach więcej...
frompoland rolnictwo??
edukowałeś sie w tym temacie??
witam
Faza: start up. Inwestycja: POLE GOLFOWE zyski miesieczne: 5 -15 tys zl usługi: strzelnica golfowa, gastronomia (restauracja, gril), hotelowe (15 miejsc noclegowych), organizacja imprez (golfowych, biznesowych), szkolenia graczy. Nieruchomosc; dzierzawa ninimalna wartosc kapitalu: 100 000 zl. Preferencyjne polozenie dla tego projektu: przy konsulacie ukrainy. Przemyśl na podkarpaciu. Sprawa bardzo pilna prosze o szybka odp
Przeczytaj również posty podobne do tematu "W co zainwestowac?": - 25 tys w co zainwestowac?? - Mam 40 tys zl i w co zainwestowac? - W co zainwestować? - 100 tys zl jak zainwestowac - Jak zainwestowac 50 000 ?
• Strona 1 z 1
|
|