Witam serdecznie wszystkich. Jak widzicie jestem nowym użytkownikiem, trafiłem tu do Was bo szukałem w internecie jakiś porad na temat własnego biznesu...
A więc mam takie pytanie (standardowe heh) w co zainwestować? Może kilka słów o mojej sytuacji... Pochodzę z małego miasteczka w woj. wielkopolskim, miasto ok 17 tys. mieszkańców plus okoliczne wsi tzw. przedmieścia co razem daje około 30 tys mieszkańców może trochę więcej... Chcę otworzyć jakiś własny biznes, mogę mieć dość ciekawie ulokowane miejsce, między dwoma marketami: Biedronka, Inter Marche oraz sklepem Avans, na przeciwko w odległości niecałych 80 metrów znajduje się dworzec PKP oraz PKS... Zastanawiam się jaki interes z niedużym kapitałem początkowym mógłby tam "wypalić"... Myślałem o sklepie odzieżowym lub ewentualnie Klubie (pubie połączonym z małym parkietem do potanczenia) tylko taki klub wyniósłby mnie raczej sporo pieniędzy... Prosiłbym Was o jakieś rady, podpowiedzi itp. itd. Jak ma ktoś ciekawy pomysł to proszę pisać, będę baaaardzo wdzięczny... Serdecznie pozdrawiam...