|
W czym jest problem w założeniu firmy |
W czym jest problem w założeniu firmy
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
pochwal sie nimi, bo tak to ja nic nie wiem w czym jest problem w założeniu firmy, w wyborze pola działalności itp. ?!
np. wprowadzenie na rynek (w szerokim tego slowa znaczeniu) produktow dla osob ze zkaza bialkowa. Pomysl wydaje mi sie trafny, ale co dalej?
Troche mało informacji podałeś. Masz pieniądze na rozkręcenie biznesu, masz dojścia do potrzebnego materiału, jesteś pewny tak jak w wypadku tego lekarstwa na zkaze że działa i jest zdrowe ?? Zastanów się co potrzebujesz. Lokal, laboratorium :) itd.
Nie interesuje mnie produkcja. Raczej import i dystrybucja. Ktos sie orientuje jakie jest zapotrzebowanie na takie produkty? I czy sa dostepne na "zwyklych sklepowych polkach"?
Podałes tylko jeden produkt który chodzi Ci po głowie. Osoby z taką choroba pewnie będą zainteresowane o ile cena bedzie atrakcyjna. O konkrety co do zapotrzebowania i dostęp musisz sam się pofatygować. Popytać poszukać bo nikt z nudów tego za Ciebie nie zrobi ;)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "W czym jest problem w założeniu firmy": - Jaka różnica w założeniu firmy w UK ?? - Czy szkoła nie przeszkadza w założeniu firmy? - Proszę o poradę w założeniu firmy (sprzedaż internetowa). - Czym jest POLSKA?? - W czym jest haczyk
• Strona 1 z 1
|
|