Nie licząc Handlowców,
ile kosztuje reklama Bilbord
ile kosztuje reklama w Tv?
w jaki sposób skutecznie dotrzeć do potencjalnego klienta. Klientami mogą być firmy w całej Polsce.
|
W jaki sposób zareklamować firmę usługową? |
|
Strona główna forum
‹ Twoja firma
‹ Marketing i Reklama
Autor
Wiadomość
Nie licząc Handlowców,
ile kosztuje reklama Bilbord ile kosztuje reklama w Tv? w jaki sposób skutecznie dotrzeć do potencjalnego klienta. Klientami mogą być firmy w całej Polsce.
Nie ma uniwersalnych sposobów na reklamę. Gdybyś dodał jeszcze krótki opis profilu działalności firmy moglibyśmy być bliżej rozwiązania problemu. Czy potrafiłbyś na podstawie takiego ubogiego info coś komuś doradzić?
Reklama w TV kosztuję mnóstwo pieniędzy. O wiele tańszy jest Internet. Pasowałoby jednak byś powiedział coś więcej na temat profilu firmy, bo tak naprawdę trudno określić, jaki rodzaj reklamy byłby dla Ciebie najlepszy.
Regionalnie czy na całą Polskę?
Regionalnie to outdoor jest bardzo tani :)
Napisz coś więcej o profilu firmy, jej ofercie etc.
Ja również proszę o mała pomoc w sprawie reklamy. Rozpoczynam działalność usługową. Będę zajmował się projektowaniem mebli kuchennych i szaf oraz ich montażem. Miasto jest ok 30 tysięczne i jest tu ok. 5 firm zajmujących się tym ( nie licząc drobnych działaczy jakim ja do tej pory byłem). Nie wiem czy należy otworzyć sklep, czy po prostu się porządnie zareklamować i samemu jeździć po klientach. I tak trzeba na pomiary jeździć. Jestem w stanie na początku zainwestować w reklamę powiedzmy jedną kuchnię którą zrobię czyli ok. 2000-3000 zł. Teraz, nie prowadząc działalności mam ok 1 kuchnię na 2 m-ce. Dorabiam tym do pensji. Chciałbym od 5 do 10 miesięcznie pozyskać. Szukam sposobu na reklamę.
Pozdrawiam!
|
|