|
W tym jest kasa....Kawa...!! |
W tym jest kasa....Kawa...!!
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam. Interesuje mnie skąd moge importowac tanio kawe z włoch. Czy szukac w hurtowniach czy raczej na wyprzedazach we włoskich hipermarketach. Przgladajac allegro widze ze ten interes ma sie dobrze, chodzi oczywiscie o kawe pakowaną już, np. Lavazza, Illy, Segafredo itd...Co ciekawe np. Lavazza 250g kosztuje w Tesco ok 19zl, a ta samiutka kawa, to samo opakowanie na allego lub w sklepie internetowym 10-11zł...Z tego co widze sprzedawcy nie zarabiaja na przesylce, wiec tą kawe muszą miec za max 2euro...Interes piękny...Ma ktos jakies kontakty, albo prowadzi/zamierza prowadzic ten interes? Kontakt PW
ciekawe co piszesz, Jakiś czas temu spotkałem się ze znajomym i pytał się mnie, czy interesowało by mnie opchnięcie kilku wagonów herbaty albo kawy po zapomniałem i zapomniałem pochodzenia ale jutro wykonam tel. jak będę miał chwile i wszystko się wyjaśni.:)
so
i jak ?
?
Jak ktoś ma kontakty to ich nie ujawni żeby nie robić konkurencji, taka jest prawda
po to jest forum zeby szukac, kto szuka nie błądzi :)
musisz sobie zdawac sprawe ................ze kawa włoska , czy hiszpanska sprzedawana pod ta sama marka inaczej smakuje....
Mam dostęp do włoskiej kawy, ale ceny wcale nie są atrakcyjne. Tzn. są atrakcyjne ale w porównaniu do Tesco. Na allegro są masakrycznie zdołowane. Żeby na tym zarobić trzeba by sprzedawać jeszcze gdzieś po większych cenach.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "W tym jest kasa....Kawa...!!": - Pomysł jest gotowy, wszystko jest gotowe, potrzebny czas. - Jest dobry pomysł, jest działka, nie ma zdolności kredytowej - Jest lokal, jest pomysł i są pieniądze-czas na REALIZACJE - Jest pomysł, jest doświadczenie - potrzebny wspólnik - JEST LOKAL JEST BIZNES A CO DODATKOWO
• Strona 1 z 1
|
|