|
Warsztat Blacharski |
Warsztat Blacharski
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam wszystkich... mam pomysl na biznes a mianowicie Warsztat blacharski... Zakladam ze na start bede potrzebowal okolo 100-120 tys zlotych w to wliczam budowe garazu o pow. 100 m2 zakup komory lakierniczej a takze narzędzi potzrbnych do pracy w tym fachu... Zaklad bedzie sie znajdowal w nie wielkiej miejscowosci w woj. malopolskim. Chce starac sie o dotacje z Uni albo z UP wiec mam takie pytanie ile moge dostac dotacji na ten moj projekt i czy moge sie ubiegac o dotacje z obu zrodel...
Na forum jest sporo o tym, musisz poszukac. O dotacjach poczytaj sobie w necie i wszystkiego się dowiesz, są różne programy w różnych regionach kraju i różne pieniądze. 100tys to dużo za mało. Tu masz jeden z wielu tematów z forum. viewtopic.php?p=328256
no to ładnie...
To czyli przy zalozonych kosztach 100 tys zl. nie mam szans na dotacje??
Poczytaj sobie o dotacjach w necie, jest tego naprawde dużo. Szanse zawsze sa. Już Ci pisałem, że są różne programy i musisz sam wybrac który będzie Tobie odpowiadał. Zkąd moge wiedziec o jaką dotacje Ci chodzi, 20tys czy 2mln.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Warsztat Blacharski": - zakład blacharski - Warsztat - Warsztat - box-warsztat - box warsztat
• Strona 1 z 1
|
|