|
Warsztat pojazdowy |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam, mam pytanie, czy ktos z was jest zawodowym elektromechanikiem, czy pracowal ktos z was w tym kierunku, a co najbardziej pytanie interesujace, czy prowadzil w tym kierunku wlasny Warsztat elektromechaniczny? jak to jest z taka Firma wlasna? napiszcie mi cos jak najwiecej na ten temat, czy ma ktos taki warsztat lub czy prowadzil? Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi, narka.
Ja nie mam takiego warsztatu i nie mam wtym doświadczenia, ale mam problemy z elektryką w aucie i dowiedziłem kilka takich warsztatów, pozatym mam znajomych którzy się tym zajmują. Teraz samochody są tak naszpikowene elektroniką która nie jest niezawodna, ze każdy taki fachura co się zna na tym ma pełne ręce roboty, i pieniędzy!
Ja nie mam takiego warsztatu i nie mam w tym doświadczenia, ale mam problemy z elektryką w aucie i odwiedziłem kilka takich warsztatów, pozatym mam znajomych którzy się tym zajmują. Teraz samochody są tak naszpikowene elektroniką która nie jest niezawodna, ze każdy taki fachura co się zna na tym ma pełne ręce roboty, i pieniędzy!
Dzieki za wiadomosci, hehe rece pelne roboty i pieniedzy, podoba mi sie to
|
|