Witam.
Zastanawiam sie nad sperzedaza nr telefonicznego 788 416 416 i chcialbym sie dowiedziec ile jest mniej wiecej wart. Oczywsicie starter jest nowy i nieuzywany.
Z gory dziekuje za pomoc.
Pozdrawiam serdecznie
|
Wartosc nr telefonicznego 788 416 416 w sieci Heyah. |
Wartosc nr telefonicznego 788 416 416 w sieci Heyah.
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Witam.
Zastanawiam sie nad sperzedaza nr telefonicznego 788 416 416 i chcialbym sie dowiedziec ile jest mniej wiecej wart. Oczywsicie starter jest nowy i nieuzywany. Z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam serdecznie
jak pamietamy na allego jeden wystawił numer 3x880 i chcial za niego 800 000 zł za taki na allego dostaniesz pare tysiecy (może) według mnie to max... ale może sie myle, niewiem
Wystaw na Allegro, pewnie ze 100zł nie więcej.
to fakt te pare tysiecy co napisalem to za duzo, spojrzałem na allegro i franek ma racje 100 zł tyle moze być
Ja za numer prepaida x0y 200 100 zapłaciłem około tysiąca parę lat temu.
Uznałem, ze jest to łatwy do zapamiętania numerek I myślę, ze dobry numer (taki, który ktoś uzna za łatwy do zapamiętania) może być sporo warty. A warty jest tyle, ile ktoś chce za niego zapłacić :-) Nie wiem, czy twój jest więcej warty (raczej nie), może do 300-400 dobijesz.
jak nie trafisz w dobra pore to moze nawet mniej niz 100zl... jak sie znajdzie zapaleniec to gora 130zl...
ostatnio chcialem kupic jeden latwy numer i wpadlem w nalog... kazdy kolejny wydawal mi sie lepszy od poprzedniego i kupowalem na allegro rozne numery... mam ich teraz kilka... zaczalem wyprzedawac ;) popatrz sobie tam po ile sprzedaja numery w heyah gdzie dwa drugie czlony sa takie same... zbyt wiele nie oczekuj, gdyz nie ma zadnego powiazania cyfr z pierwszym czlonem... poza tym dwa drugie sa z zakresu XYZ i nie sa to pelne liczby... ale powodzonka ! pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Wartosc nr telefonicznego 788 416 416 w sieci Heyah.": - punkt sprzedaży HEyAH - Wartość strony - Wartość nieruchomości gruntowej a US... - LIcencja - jak wyliczyć jej wartość - Jak przeliczyć wartość złótówki ???????
• Strona 1 z 1
|
|