|
Warzywa do Niemiec |
Warzywa do Niemiec
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam moim pomysłem jest zakup dostawczego samochodu, kupowanie tanio warzyw na giełdach warzywnych i sprzedawanie ich w niemczech pytanie jak znalesc odbiorców ? myślicie ze to dobry pomysł ?
odswiezam
no własnie najpierw musisz wiedziec czy bedziesz miał klijentów, jaka jest różnica cen w warzywach i jakich warzywach czy to wogole sie opłaca..trzeba tez znaleść dobry punkt sprzedaży najlepiej gdzies w miare blisko granicy zeby za daleko nie jezdzic.
Znam ten rynek, jeden z moich znajomych zajmuje się tym od lat. Oceniłbym twoje szanse jako mniej niż marne..
czemu tak twierdzisz ?
tez nad tym myslałem mam 2 ciezarowki narazie troche brali odemnie Rosjanie ale zarobek ja mialem slaby bo oni glowna czesc brali na ukraine ciezko cos sprzedac bez kontaktow to moze lepiej do uni z tym ze brak mi doswiadczenia w tym chandlu Browaros jesli miałbys jakis pomysl chetnie bym w to weszedl
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Warzywa do Niemiec": - Eksport-warzywa i owoce do Niemiec - Warzywa - Warzywa i Owoce - Warzywa i owoce - WARZYWA -OWOCE
• Strona 1 z 1
|
|