|
Ważne pytanie odnosnie działki i reklamy |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Witam wszytskich forumowiczow:) Nazywam sie Artur i jestem tu nowy. Mam pytanie do wszytskich znajacych temat. Otoz posiadam dzialke w Tuysznie kolo Lodzi. Dzialka jest swietnie usytulowana czyli miedzy rynkami Tuszynem a Gluchowem przy samej trasie miedzy Lodzia a Piotrkowem - w polowie drogi:) Jako jedyny z sasiadow posiadam wzjazd od trasy utwardzony z tym, ze jest to dzialka rolna i niestety nic na niej nie moge postawic:( pozatym ma tylko 1200m. Jedynym pomyslem na jakis wpadlem jest zrobienie tam reklam. Pytanie czy to sie tylko oplaca i jakie sa ceny np za metr kwadratowy? Zrobilem juz solidna reklame - troszke mala 2m na 1m z blachy ocynkowanej. We wtorek ja montuje i czekam na odzew:) A moze znajdzie sie ktos na forum kto poszukuje takiej dzialki? Moglbym ja sprzedac:) Prosze o odpowiedz z gory dzieki
Plan działania: 1. Zbadaj rynek cenowo, żebyś był zorientowany co do cen reklam typu outdoor przy trasie Rzgów-Piotrków. 2. Skontaktuj się z agencjami outdoor'owymi, przejrzyj ogłoszenia w prasie lokalnej i dodatki lokalne ogólnopolskiej prasy, poszukaj w google. 3. Zbierz oferty wysyłając list intencyjny (nie składaj oferty, bo to jest zwykle błąd). 4. Dobrze negocjuj umowy dzierżawy. 5. Jak się pospieszysz, to może zdążysz się załapać na profity z kampanii parlamentarnej (wtedy ceny idą w górę). 6. Może opłacałoby Ci się zainwestować w konstrucje nośne.
|
|