Witam,
mieszkam w UK i poszukuje odbiorcy telefonów komórkowych. Aktualnie mam dostęp do Nokii 5300 simlock na angielską sieć, brak pl menu w cenie 59-u funtow bez mojego zarobku. Czekam na wasze oferty i propozycje.
|
Wejdę w układ z telefonami komórkowymi |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Witam,
mieszkam w UK i poszukuje odbiorcy telefonów komórkowych. Aktualnie mam dostęp do Nokii 5300 simlock na angielską sieć, brak pl menu w cenie 59-u funtow bez mojego zarobku. Czekam na wasze oferty i propozycje.
Napisz mi w jakim mieście mieszkasz oraz wyślij oferte, stan telefonów liczbę itp info
Czy ktoś orientuje się ile kosztuje zdjęcie simlocka w UK oraz w PL < nie salon> Igreczek masz dostęp do n 95?? Pisz na hessus@onet.eu
Ja jestem zainteresowany napisz mi jaki koszt wysyłki jakie dokładne modele telefonów i stan telefonów oraz ile gwarancji na adres meilowy:tona111@wp.pl
Podaj ceny na n95
witam,
igreczek, podaj ceny i modele to moze w to wejde nie wazne jaka siec i jaki telefon moze byc tez kompletny szrot wezme wszystko jak bedzie dobra cena :D co do sim lock z bb5 jest zalezny od poziomu trudnosci zdjecia locka jak i ilosci detal to 200-250zl hurt 150-200zl zakup wlasnego boxa to 13000zl (do locka potrzebne sa kredydy w cenie jest 100 kredytow kolejne trzeba sobie dokupic 1 sim lock = jeden kredyt) polaka wgraja w kazdym komisie od 20zl do 50zl zalezy kto jak sie ceni :D oraz od ilosci
jestem zainteresowany , dane polecialy na PW
Cena za 10 sztuk wraz z kosztami wysyłki kurierskiej wynosi 4000zł. Telefony posiadaja simlock na T-Mobile i PL menu. Więcej informacji na igreczek@tlen.pl
Nie rozumiem was.
Telefon z którego mam ściągnąć sima to tylko bym importował dla siebie albo znajomych. Żaden interes. powodzenia,
|
|