Chciałabym nawiązać kontakt z osobami, które działają w tej branży i są obecne tu na forum. :)
Mam kilka wątpliwości.
|
Wesela, śluby - dotacja z PUP |
Wesela, śluby - dotacja z PUP
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Dotacje Unijne, Dotacje z PUP
Autor
Wiadomość
Chciałabym nawiązać kontakt z osobami, które działają w tej branży i są obecne tu na forum. :)
Mam kilka wątpliwości.
:) z miłą chęcia pomogę :p
ps. bardzo ładny avatarek chyba najładniejszy jaki widziałem na ftym forum :p
A dziękuję. :)
Przede wszystkim chciałabym wiedzieć czy jest możliwość nie wynajmowania narazie lokalu na działalność i jakie dodatkowe informacje działają korzystnie na rozpatrzenie wniosku w urzędzie? Kursy czy jakieś dodatkowe kwaifikacje???
Dołączę się do pytania.. a także prosiłbym o odpowiedź osób prowadzących taką działalność - jako jaki rodzaj działalności to sklasyfikowaliście ? (chodzi mi o PKD dokładnie) w sensie prowadzenie wesel i imprez podobnych
A co konkretnie chcesz robić? Wynajmowanie lokalu oczywiście wchodzi w rachubę, co do kwalifikacji to oczywiście wskazane, niemniej ostateczna decyzja zależy od urzędników jak także profilu działalności jaki obrałeś.
Sprawdź również podobne tematy:
- Dotacja PUP na samochód do wynajmu na śluby
- Śluby.... - Pomysł na biznes(śluby itp) - Sala do wynajęcie i samochód na śluby. - Firma Dekoratoska Śluby i Przyjęcia - Stary Cadillack, Śluby, wiem że było... ale - Śluby Warszawa M 20 lub skup akumulatorów oraz katalizatorów - DJ- wesela itp. - Limuzyna na wesela Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|