Czy jest możliwość przywrócenia, powiadomienia na e-mail gdy uzyskamy odpowiedź na nasz post, lub wiadomość na PW? Jeśli jest taka możliwość konfiguracji profilu to bardzo proszę o informację w którym miejscu mam szukać takiego przełącznika, a jeśli nie ma to czy jest szansa, że będzie?
Mam też propozycję, odnośnie działu "biznes oferty", mianowicie proponuję dołożenie działu "poszukuję towaru/usługi". W prawdzie są działy gdzie przedsiębiorcy mogą pisać o swoich towarach i oferowanych przez nich usługach, ale czasem dane przedsiębiorstwo ma bardzo dużo produktów, niekoniecznie produkowanych przez siebie chociażby jakaś hurtownia, czy firmy które są w stanie sprowadzić jakieś dobra. Takie podmioty nieraz nie mają możliwości wypisania wszystkich oferowanych przez siebie towarów/usług. Swoją propozycję motywuję również tym, że w dziale "biznes oferty", znajdują się również, oprócz oferowanych ofert/usług, także i zapytania o różnego rodzaju produkty, czy usługi. I stąd moja propozycja.
Podam jeszcze przykładowy temat: " [markowe pióra] poszukuję dostawcy ". Z pewnością jeszcze bardziej polepszyło by to przejrzystość i porządek forum. Proponuję również, aby użytkownicy zakładający temat w proponowanym przeze mnie poddziale mieli obowiązek umieszczać krótką informację w nawiasach klamrowych w tytule postu, znacznie ułatwiło by to wyszukiwanie, a także odnajdywanie przez firmy ludzi, którzy są ich potencjalnymi klientami. Uważam, że to usprawniło by znacząco wymianę tych informacji. Z pewnością pozwoliło by to zaoszczędzić czas, a co za tym idzie w zaoszczędzony czas przeznaczyć np. na kontakt z klientem, czy zarabianie pieniędzy.
Pozdrawiam,
Grzegorz