|
Wiercenie w betonie |
Wiercenie w betonie
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
chciałbym założyć firmę zajmującą się wierceniem w betonie.Mam możliwość zakupu wiertnicy i wierteł koronowych.Czy te usługi mają szanse powodzenia?
Miałeś już jakiś kontakt z tego rodzaju interesem?
Nie, widziałem jedynie te prace przy prowadzeniu robót instalacyjnych za granicą.
Pytam bo za pewne wiesz o tym więcej niż ktokolwiek z nas. To jest bardzo nietypowy biznes a wiadomości, które potrzebujesz są na pewno szczegółowe. Ja proponuje udać się/zadzwonić/poczytać na necie/ jednym słowem postarać się zdobyć te informacje u ludzi, którzy tym się zajmują. Jako, że naturalnie nie będą chcieli mieć udziału w tworzeniu się konkurencyjnej firmy dobrze byłoby zachować dyskrecje. chcesz wiedzieć czy te usługi mają szanse powodzenia...Zadzwoń, podaj się za klienta i powiedz, że potrzebujesz kogoś natychmiast, zadzwoń tak do kilku firm jeśli powiedzą, że nie ma sprawy to znaczy, że pewnie nie mają zbyt wielu zleceń, spróbuj się też dowiedzieć ile mają sprzętu i ilu ludzi "udaj ciekawskiego klienta". Zrób tak bo jak mówiłem...tutaj raczej nikt ci nie pomoze;]
Powodzenia;]
Ale chętnie dowiemy się nie co więcej o tym biznesie.
Więc jak będziesz wiedział coś DUŻO więcej to napisz o tym na forum
Biznes bardzo dobry. Mam znajomego który się przymierza do tego, ale sprzet jest drogi. Teoretycznie przy kazdej modernizacji budynku potrzeba takiej usługi. Oczywiscie jeśli myslimy o tym samym. Nie pamietam szczegółów ale chodzi o takie urządzenie co przyczepia sie do ściany, chłodzi wodą i w efekcie wiercimy otwór o ustalonej średnicy. Jeśli chodzi o ceny to kokosy na tym można zrobić a nawet na wynajmie takiego urządzenia.
witam napiszcie coś więcej bo pomysł wydaje sie bardzo dobry!!!!
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Wiercenie w betonie": - wiercenie otworów, wiercenie w betonie, wiercenie w kamieniu - wiercenie otworów, wiercenie w betonie, wiercenie w kamieniu - wiercenie otworów, wiercenie w betonie, wiercenie w kamieniu - wiercenie otworów, wiercenie w betonie - Wiercenie w betonie
• Strona 1 z 1
|
|