Witam
Nie wiem czy piszę w dobrym dziale, jeśli nie to proszę moderatora o przeniesienie tematu.
Chodzi mi o taką sprawę, iż poznałem ostatnio gościa, który dzierżawi przy drodze e4 dość dużą działkę w kształcie prostokąta. Działka jest na sprzedaż, za 300tys.(na razie dzierżawiona) ale co do wielkości to naprawdę nie pamiętam, ale generalnie chodzi o to, że ten człowiek chce tam wybudować karczmę(aktualnie handluje drewnem, rzeźbi w nim i robi fajne budy dla psów huśtawki itp. Czyli jeśli chodzi o karczme to większość rzeczy sam by wykonywał, zna się na tym bo 8 lat pracował w Belgii w fabryce mebli + jakieś tam właśnie figury z drewna robił)!!
EXTRA pomysł, bo w jedną stronę do karczy jakieś 35km a w drugą z 45 . Do tego w 2012 jeśli dobrze pójdzie będzie EURO 2012 i E4 ludzi będą jeździć na Ukraine, czyli będzie ogromny zbyt.
Plac jest na tyle duży, że można z powodzeniem zrobić parking dla Tirów, czyli chłopaki mogliby się zatrzymać zjeść jakieś dobre żarło.
Na tej działce stoją takie jakby baraki metalowe i gość własnie w nich kładzie posadzki i chce powoli to upiększyć i zrobić na początek jakiś mały motel, aby taki chłopak z Tira mógł jeszcze z 2piwa wypić i przespać się w motelu.
Także jak widzicie pomysł jest fantastyczny, dobra inwestycja.
Generalnie chodzi o to, że gość chciałby jakiegoś współwłaściciela no i się składa, że ja takiego gościa znam co mógłby ze 150tys wyłożyć na to od reki.
I CHCIAŁEM SIĘ WAS ZAPYTAĆ CZY jest jakieś pismo dzięki któremu mógłbym mieć np. 3% zysków za to że zgrałem gości????? Tak jakby za informacje chciałbym mieć 3% ZYSKÓW?? Czy to jest możliwe czy takie coś istnieje???
Dziękuję z góry za odpowiedzi
Pozdrawiam WOOJTASS