|
Wirtualna instrukcja obsługi |
Wirtualna instrukcja obsługi
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Mam zapytanie czysto teoretyczne czy korzystali byście z wirtualnych instrukcji obsługi ? np instrukcja ułożenia paneli na podłodze, podłączenia kranu , zamontowania drzwi etc. ?
na ten pomysl wpadlo juz kilku chlopakow pare lat temu http://www.spryciarze.pl czy jakos tak
ja osobiscie nie szukalbym instrukcji obslugi do ukladania paneli pomimmo iz nie mam pojecia jak to zrobic i mialbym za ta przyjemn osc placic, od tego sa znajomi, sasiedzi, rodzina etc
a ja np. jeżeli chodzi o układanie płytek ogólnie wiem o co chodzi ale sam bym się nie podjął natomiast gdyby na takiej stronie był szczegółowy opis plus filmik plus pokazane jakieś nietypowe wzory plus gzie kupić ciekawie i nie dorgo za smsa np za 3,66 zł to czemu nie. kolega napisał o stronie spryciarze.pl ja bym na twoim miejscu nazwał taką stronę fachowcy.pl ale są zajęte lub specjaliści.pl ale tu znowu wolne jest tylko specjalisci.net więc do roboty!!! albo fachoweporady. wolne jest fachoweporady.com.pl pozdro
biznet - dokładnie miało by to mniej więcej wyglądać tak jak piszesz. Wykonane byłoby w 3dMAx.
zaraz luknę na tą stronkę do której podaliście mi linka. Może im się nie udało bo mieli słaba reklamę ? ja pierwszy raz o nich usłyszałam tutaj.
Witam,
to, że podobne projekty w sieci krążą już od dawna nie przejmowałabym się. Społecznościówek jest pełno i powstają kolejne. Jesteś w stanie obronić projekt jeśli jednak go czymś wyróżnisz od przykładowych spryciarzy. Chcesz zamieszczać na stronie instrukcje obsługi, montażu rożnych części. A możne zamiast ogólników skup się na jakimś konkretnym temacie. Np montaż, demontaż części do telefonów komórkowych, wymiana obudowy, wyświetlacza (gdzie kupić i jaki rodzaj najlepszy) ich obsługa, pokazanie funkcjonalności lub np jak złożyć swój komputer,dopasować poszczególne części. Myślę, że w tym temacie jest dużo możliwości. Resztę stanowić już będzie tylko dystrybucja czyli pokazanie finalnego produktu klientom i jego dalsza promocja. ------------------------------ Pozdrawiam, Paulina Niżankowska ADSEO, ADNEWS, ISF
Ja osobiście nie korzystałbym, wolałbym poszukać darmowych porad w internecie, zapytać się znajomych, zapytać się w sklepie, przeczytać papierową instrukcje niż płacić 3,66zł za dostęp sms.
Podobno wykonanie animacji na dobrym poziomie kosztuje 50-1000zł za sekunde.
ale w polsce jest tylu obywateli że 10 wolałoby szukać w różnych miescach za darmo, 89 zleci coś fachowcom a 1 na 100 wejdzie w to i ten jeden na 100 czy 200 zapewni biznes takiemu pomysłowi, a może nawet zrobić instruktarze dla początkujących fachowców. np 10 lekcji internetowych po 5 zł a na koniec wysłać im fakturę którą odliczą od podatku, a może i starym fachocom ale pokazanie nowszych ( tańszych wydajniejszych ) technologii tych samych usług. pozdro.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Wirtualna instrukcja obsługi": - ROUTER WiFi ADSL HAMA NOWE KARTON POLSKA INSTRUKCJA HURT - Wirtualna gra - Wirtualna giełda ? - Wirtualna wypożyczalnia - Wirtualna frenchise
• Strona 1 z 1
|
|