|
Wirtualny ciucholand. - strona 2 |
Wirtualny ciucholand.
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
ale jak sie kupuje w ciucholandzie to sie dokladnie patrzy w jakim stanie jest ubranie..czasami ciezko zobaczyc jak schodzone jest ubranie ze zdjecia:/
nie zgodzę sie z tym- wszystko zależy od sprzedajacego i jego prefesjonalizmu, jeśli postawi na jakość zdjęć i rzetelny opis, zyska na tym. Zobacz sobie ile używanych ciuchów sprzedaje się na Allegro- tylko ze zdjęcia! ;)
No i jeszcze dochodzi kwestia przesyłek w takim internetowym sklepie... jeśli ciuchy będą miały ceny porównywalne z ciucholandami stacjonarnymi, to bardziej będzie się opłacać zakup w mieście- bo odpadną koszty przesyłki. Chyba, że wirtualny sprzedawca weźmie je na siebie... chociaż z drugiej strony... aż dziw bierze, jakie rzeczy ludzie są w stanie przepłacić w internecie :))
Chej jestem tu nowy na tym forum i chcialbym wtracic swoje kilka groszy na obecny temat ciucholandu. Mysle ze jest to rewelacyjny pomysl na zarobienie toche fajnego grosza w Polsce tym bardziej przy obecnej sytuacji finansowej ludzi. Sam obecnie mieszkam w Anglii ale mam zamiar zjechac moze juz na koniec tego roku do Polski. Mam troche znajomosci i moge zaoferowac pare ladnych NOWYCH ciuszkow na wage jak rowniez od sztuki wszystko pochodzi ze sklepow Primark, Pecacook, Matalan, JJB sport, World Sport Soccer itp... Sa to ciuchy damskie, meskie oraz dzieciece. Tak wiec pytam czy ktos jest zainteresowany jakakolwiek wspolpraca? Transport bezposrednio do klienta organizuje prosto z Anglii.
o jakich ilościach mówisz?
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Wirtualny ciucholand. - strona 2": - CIUCHOLAND - Wirtualny katalog - Wirtualny cmentarz - wirtualny cmentarz - Wirtualny Cmentarz
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|