|
Wirtualny katalog - strona 3 |
Wirtualny katalog
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
ja też mam zamiar ruszyć z podobnym biznesem, ale dopiero jest w trakce realizacji, ciekawy wątek z tym braniem kasy za rekalmy w czasie wyborów prezydenckich, to trzea by też przesmyśleć
eizo"Ja proponuje, najpierw wykupić serwer. Nie musi to być na początek ekstra drogi wydatek, mój serwer (20GB transefu miesiecznie - co w zupelnosci wystarcza) to koszt 40 zl rocznie"
Czy oby napewno podaleś prawidłowy limit 20GB? ...w dodatku na miesiąc i cenie 40pln!Mogę prosić o linka do tej firmy hostingowej?
Dołączam się do wszystkich twierdzących, że nieruchomości to świetny temat.
Z tymi planowanymi zarobkami za reklamę to trochę przesada -chyba, że szybko się dorówna gratka.pl czy money.pl -wpierw trzeba samemu na reklamę zainwestować. Osobiście mam takie ambicje. Dam naprawdę świetną radę wszystkim co wyrazili swoje pomysły: jak masz pomysł to pomyśl nad nim trochę i jeśli stwierdzisz, że nadal jest dobry po prostu zacznij go realizować! -a jeśli ktoś nie jest gotów poświęcać na to swojego czasu (dużo czasu) to od razu niech lepiej zapomni i głowy sobie nie zawraca.
Mam tylko pytanie o PKD do tego typu działalności
postanowilem teraz rozkrecic moj serwis http://www.katalog.nieruchomosci.pl
adres strony jest bardzo trafny i latwy do zapamietania wiec domena to duzy plus. sam jednak nie dam rady zajac sie wszystkim. szukam osob, ktore sa zainteresowane wspolpraca. prosze pisac (na PW lub tu) czy jest ktos chetny i ma jakas wiedze w dziedzinie internetu czy nieruchomosci.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Wirtualny katalog - strona 3": - Wirtualny Katalog Nieruchomości - Wirtualny ciucholand. - Wirtualny cmentarz - wirtualny cmentarz - Wirtualny Cmentarz
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
|
|