Witam wszystkich Forumowiczów,
To mój pierwszy post tutaj. Mam nadzieję, że nigdzie nie ma takiego tematu. Starałam się wyszukać podobnych wątków na forum z wymiernym efektem.
Prowadzę małą firmę handlową. Chciałabym to trochę rozwinąć i jestem w trakcie realizacji projektu strony internetowej sklepu z dziecięcymi ubraniami. Ostatnio gdzieś wpadł mi w oko wirtualny "spacerek" po jakimś biurze dostępny ze strony. Zrobiło to na mnie gigantyczne wrażenie. Słyszałam o takiej możliwości, ale jeszcze nie widziałam, takiej w której mogłabym "zerknąć" na sufit lub podłogę. Skoro na mnie wywiera to wrażenie, na innych może też.
Co sądzicie o umieszczeniu takiego spaceru na stronie sklepu? Czy może to realnie wpłynąć na zwiększenie ruchu i pozytywnie nastawić Klientów do firmy? Mój "realny" sklep jest co prawda niewielki, jednak sprawia dobre wrażenie i Klienci cenią sobie przyjazny wystrój. Może takim ruchem mogłabym stworzyć podobną atmosferę na stronie internetowej? To są wszystko zamysły całkiem hipotetyczne na tę chwilę, jednak bardzo jestem ciekawa zdania kogoś trzeciego.
Orientowałam się trochę w cenach tych spacerów - nie jest to sprawa najtańsza. Stąd też prośba o podzielenie się uwagami.
Będę wdzięczna za każdą odpowiedź.
Pozdrawiam,
Magda