|
Witam 400 tys zainwestuję |
Witam 400 tys zainwestuję
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Inwestycje
‹ Zainwestuję
Autor
Wiadomość
Posiadam ok 400 tys które chciałbym zainwestować... Interesuje mnie każdy realny biznes powtarzam realny a nie z kosmosu....Zapraszam do rozmowy osoby poważnie zainteresowane z pomysłem.... Pozdrawiam
Witam,
w ofercie mam program inwestycyjny, który jest zawierany na 12 miesięcy, z możliwością przedłużenia. Minimalna wpłata to 30.000PLN. Zysk dla takiej wpłaty to 18,1%. Kolejny próg to 150.000PLN - zysk 20,3%. Następny 800.000PLN - zysk 26,5%. Odsetki wypłacamy co miesiąc. Zabezpieczeniem jest depozyt rzeczowy (złote monety wybijane przez Mennice Śląską) o wartości odpowiadającej wpłaconemu kapitałowi plus gwarantowane odsetki. Odpowiednio 118,1%,120,3%, 126,5%. Zapraszam do kontaktu, proszę w wiadomości PW zostawić adres e-mail prześlę więcej informacji. Ewentualnie kontakt do mnie na stronie internetowej - proszę kliknąć "ikonkę informacyjną" pod zdjęciem. Pozdrawiam Mariusz M
Witam
Myślałeś może o przewozach pasażerów i towarów z Polski do Danii, oraz z Polski do Wielkiej Brytanii? Czekam na odp. Pozdrawiam
Witam, jeśli jest Pan zainteresowany zainwestowaniem w poważny biznes, to proponuję stację paliw.Proszę o kontakt.
Jeśli masz kapitał rzędu 45 000-50 000 zł to zapraszam do zapoznania się z moim postem, w którym opisuje mój pomysł na biznes związany z Euro 2012.
Linka do posta nie mogę wstawić gdyż mam jeszcze za mało postów napisanych, ale możesz go znaleźć klikając na moją nazwę użytkownika i przeglądając rozpoczęte przeze mnie tematy. Gdybyś był zainteresowany to proszę o kontakt poprzez wiadomości na priv. Pozdrawiam
Witam,
Posiadam do sprzedania przynoszący zyski biznes jakim jest siłownia zlokalizowana w bardzo atrakcyjnym punkcie na jednym z Łódzkich osiedli. Powierzchnia siłowni wraz z szatniami i zapleczem sanitarnym wynosi ok.120m2 jest ona kompleksowo wyposażona w maszyny jak i ciężary wolne. Siłownia w chwili obecnej posiada bazę klientów na poziomie 600 osób ( dowodem są podpisane regulaminy ) . Do tego w każdym miesiącu dochodzi od kilku do kilkudziesięciu nowych członków. Posiadamy podpisane umowy partnerskie z firmami oferującymi karty członkowskie dla pracowników ( Benefit Systems, FitProfit, OK Systems ). Jest to dodatkowym źródłem dochodu ponieważ rozliczani jesteśmy od każdego wejścia klienta z kartą członkowską. Siłownia posiada duży potencjał rozwojowy. Siłownia jest sprzedawana tylko i wyłącznie z tego powodu ze jest to spółka i właściciele mają odmienne plany co do rozwoju swojej kariery zawodowej. Przychody miesięczne na poziomie 12-20 tyś. CENA 249 TYŚ DO NEGOCJACJI Wszystkie pytanie proszę kierowanie na prv. Pozdrawiam
Witam '
prowadzę firmę od dwóch lat potzrebuję inwestora na ok 100 tyś oferuje całkowity zwrot włożonej inwestycji w 3 miesiące z zyskiem 20 %
proponuję zainwestowanie w elektrownie wodną , stopa zwrotu min.20% rok więcej na priv
Witam proponuję gotowy i działający biznes - ebiznes przynoszący dobre ,stałe zyski - zapraszam na swojego posta w celu zapoznania się co oferuję i w razie zainteresowania zapraszam na spotkanie nie ma nic do ukrycia - ja wymagam oczywiście kultury , kapitału oraz realizmu że inwestycja jest dochodowa ale nie ma cudów nie zwróci się w 1czy 2 miesiące . Trzeba popracować ale efekty są widziane już następnego dnia w postaci "raportu dobowego " .
mój post jest w sprzedam biznes ...... pozdrawiam wrocławbis
To już dość spory kapitał, może spróbujesz się ogłosić jeszcze na e-b2b?
Witam. Posiadam działki uprawne i zastanawiałem się nad uprawa szafranu. Wchodzi cos takiego w rachubę?
Jesteśmy grupą młodych inżynierów i szukamy chętnych zainwestowania w naszą działalność w dziedzinie pojazdów elektrycznych, nowoczesnych technologii i ogniw paliwowych. Tylko poważne oferty.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Witam 400 tys zainwestuję": - wlecome welcome czyli witam witam... - Kto zainwestuje 20.000 zl? - Zainwestuję 100 000 zł . - Zainwestuję 100 000 zł . - Zainwestuje do 400 000
• Strona 1 z 1
|
|