|
Witam, czy opłaca się coś kupować w usa i sprowadzać do Pols - strona 2 |
Witam, czy opłaca się coś kupować w usa i sprowadzać do Pols
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
znajomi lataj co 3 miesiace po ciuchy ;) wiec musza miec ladna przebitke z tego ;)
Witam, mnie również interesuje import/eksport towarów z/do USA. Czy wie ktoś jak wygląda to od wewnątrz? Mam tam rodzinę więc z wysyłką lub odbiorem nie było by żadnego problemu. Zastanawiam się głównie nad elektroniką. Ale w grę wchodzą także inne produkty.
Jakiś rok temu dostałem paczkę z perfumami i ciuchami. Koszt wysyłki wynosił ok 40zł. Perfumy które dostałem kosztujące u nas ok 200-300zł tam w perfumerii 37$ bez kilku centów. Jednak dowiedziałem się, że substancji wodnistych nie można wysyłać, gdyż te produkty często nie przechodzą kontroli. Stąd myśl o elektronice. Czy elektronika z USA będzie działać w taki sam sposób jak kupiona u nas? Mowa tu o np laptopach.
Teraz to sie opłaca kupić w polsce i sprzedać w Niemczech (nie wszystko)
Cala elektronika bedzie chodzic normalnie, nie ktore z urzadzen moga wymagac innych zasilacz a inne natomiast wymagaja poprostu wymiany kabla na koncowke europejska ( uniwersalne zasilacze 110-240 V ).
Co do tematu co oplaca sie sprowadzac lub tez nie, osobiscie sprowadzam samochody powypadkowe z USA ( Audi, BMW, Mercedes roczniki 2009 i mlodsze ) i roznice w cenie sa kolosalne.
przebitka jet ja dostałem ofertę na outlet oczywiście firmowy cena przeważnie w mniejszych zamówieniach przeważnie 4,5-6$ zaeżnie od towru więc się napewno opłaca jak zwyklę bluzy tylko z dobrego materiału potrafią kosztować 90zł i więcej.
fajki ruskie się opłaca u nas pod granicą z rosją kosztują 3-4zł w niemczech 3euro (oczywiście nie popularne koziołki:P)
Witam, mieszkam w USA i prowadze handel z Polska. Prose o kontakt osoby zainteresowane nawiazaniem wspolpacy.
Pozdrawiam z Wietrznego Miasta
witam prosił bym o kontakt kogoś kto mieszka w stanach i orientuję się w cenach ubrań marki Lacoste Pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Witam, czy opłaca się coś kupować w usa i sprowadzać do Pols - strona 2": - Skad sprowadzac (kupowac) ubrania do sklepu RESERVED ? - CO OPŁACA SIĘ SPROWADZAĆ Z WŁOCH - Co kupować z UK ? Co się opłaca ? - Abercrombie and Fitch opłaca sie sprowadzac i sprzedawac?? - Co sprowadzac z USA???
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|