Witam Szanowne Grono,
Kilka słów o sobie - mam 22 lata, działalność od początku roku,
Czym sie zajmuje, pomimo młodego wieku mam już niemalże 4 lata doświadczenia w branży budowlanej z punktu widzenia nie pracownika szregowego - wszystko dzięki znajomemu z osiedla, który zaufał niegłupiemu małolatowi. Praca w budownictwie przemysłowym, tworzenie ofert, zaopatrzenia, organizacji pracy, zdobycie jakiś tam znajomości pomimo braku wykształcenia kierunkowego dało mi natyle pewności, że zaryzykowałem założeniem DG. Nie ma kokosów, ale nie jestem w plecy, płace leasing za nowe auto. wszelkie zyski przeznaczam na narzedzia i wszelkiego rodzaju sprzęt. Dodatkowo pracuje na etacie w firmie Ojca.
Zalogowałem się na forum ponieważ zdecydowałem się na spełnienie swojego marzenia - budowe własnego warsztatu samochodowego. Samochody od kiedy pamiętam są moją pasją, nie wspominają o youngtimerach (aktualnie odrestaurowuje evergreena, którym bez wątpienia jest Mercedes W123 wszystkim doskonale znany)
Mam nadzieję, że uzyskam wiele porad, a sam postaram również się pomóc w miare swoich możliwości.
W odpowiednim dziale przedstawie dokładnie wizje swojego zakładu (właśnie sie projektuje budynek)
Pozdrawiam Serdecznie