Witam wszystkich!
Jestem nowym użytkownikiem tego forum, ostatnie kilka dni spędziłem sporo czasu na czytaniu tego jakże ciekawego forum dla ludzi chcących indywidualnie zadbać o ścieżkę swojej kariery. Przyznam iż pomysły co niektórych są bardzo ciekawe i godne uwagi.
Jestem mieszkańcem Bełchatowa, miasto liczy 60000tyś mieszkańców, słynie z kopalni oraz elektrowni.
Posiadam działkę pod zabudowę (inwestycję), działka znajduje się w pobliżu miasta jakieś 7km, położona na lekkim wzniesieniu z widokiem na miasto i okolice, teren zielony, nie zurbanizowany, dobry dojazd,wszystkie przyłącza z wyłączeniem kanalizacji.
Działka nadaje się jedynie na :
-budowę sali weselnej ( na życzenie przedstawię wirtualny obraz zagospodarowania tego terenu, czyli dom weselny, ogród - prezentuje się świetnie, aranżacja mojego autorstwa wykonana tylko do celów prezentacji), jeśli chodzi o konkurencję- bardzo mała, popyt- wysoki, posiadam także biznes plan
-teren na wzniesieniu, nadaję się idealnie do budowy 3-4 elektrowni wiatrowych (warunki klimatyczne - wiatr sprzyjające)
Zaznaczam działka nie jest na sprzedaż!
Jeśli znajdzie się osoba która jest w jakimś stopniu zainteresowana chętnie opowiem o szczegółach. Ewentualne pytania proszę kierować na e-mail: michal-sw00 (małpa) wp (kropka) pl
Pozdrawiam i życzę sukcesów!
Z poważaniem
MŚ