jaki produkt sprzeda się na pewno w dzisiejszych czasach?
głupie pytanie! produkt luksusowy!
przeglądając regularnie fora z nowinkami, gadżetami i innymi wypasami nie natknąłem się na nic, co przypominało by to, czego zrobienie wydaje mi się łatwe.
ale nie o to w tym chodzi. gdybym nie wiedział, jak można by to zrobić, to pewnie zapłacił bym każdą sumę, żeby mieć coś takiego. oczywiście, gdyby było mnie stać na to.
ale do rzeczy! kwintesencją luksusu od bardzo dawna, jest wygoda. a najlepiej taka, którą można zachwycić gości. im zacniejszych, tym lepiej! Mam pomysł, jak zamienić spotkania towarzyskie w relaksujące sesje aktywnego odpoczynku umysłowego, jakiego świat jeszcze nie widział.
projekt jest bardzo złożony i gdy osiągnie przewidywaną przeze mnie formę, to po zdobyciu na niego patent i wzoru przemysłowego będzie można zrobić nim szał na całym świecie. w tym, na najbardziej snobistycznym amerykańskim kliencie.
jeśli znajdzie się ktoś wystarczająco szalony, aby zaryzykować dużo pieniędzy w kupno mojego pomysłu i zapłacenie mi za prowadzenie tego projektu, to zapraszam na priv.
chodzi o kwotę rzędu 300.000 (na górkę).
zastrzegam sobie niechęć do opowiadania o szczegółach mojego pomysłu na ramach internetu. w grę wchodzi jedynie spotkanie osobiste, najlepiej w Poznaniu. przez telefon również nie poopowiadam.