|
Wizytówki 1000szt za 250zł - Dobra oferta? |
Wizytówki 1000szt za 250zł - Dobra oferta?
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Marketing i Reklama
Autor
Wiadomość
Witam i o zdanie pytam. Czy waszym zdaniem 1000 wizytówek za 250zł to dobra oferta? Wizytówki są dwustronne, druk z offsetu - ful kolor, na papierze powlekanym Garda Matt 300 g/m2, laminowane dwustronnie folią matową. Do tego 3 projekty i 3 poprawki do jednego z nich, gratis. Co o tym sądzicie? Opłaca mi się?
odpowiednia cena kolego.
Mniej więcej tyle biorą pośrednicy którzy drukują u kogoś i dorzucają swoją marżę przewaznie koło 100 % na czysto zostaje. Pozdrawiam
Drogo. U mnie jest taniej :) 1000 szt za 159 netto. Dwustronne, pełny kolor, foliowane folią błysk.
Zapraszam
masz rację kolego oddawaj po kosztach :)
pewnie na allegro masz mnóstwo aukcji z zarobkiem po kilkanaście złotych :) Pozdrawiam
nie kolego, nie oddaję po kosztach. nie jestem pośrednikiem jak większośc "sgencji reklamowych" i "drukarni". Sam mam drukarnię offsetową i wiem za ile mogę sprzedać, żeby się opłacało...
Czy w cenie jest wykonanie minimum 3 projektów z 3 poprawkami do jednego z nich?
generalnie wykonujemy 1 projekt i poprawki az do zaakceptowania przez klienta
Mili Państwo, nie wariujmy. Skoro "poligraph" ma taką a nie inną cenę to najpewniej skalkulował temati wypada jedynie pogratulowac optymalizacji kosztów. Fakt, że podane pierwotnie ceny są najczęsciej spotykane - ja osobiscie kupuje do firmy lakierowane częściowo wizytówki, co podnosi jeszcze cenę o kilkadziesiąt złotych. Z foliowaniem bywa różnie - widziałem spaprane brzydko z odchodzącą folią wizytówki...
Tak czy siak - wszak na tym polega konkurencja - również cenowa. Udanego dnia Bartłomiej Juszczyk -- http://adweb.pl - strategie komunikacji w sieci, budowanie wizerunku, e-commerce, tworzenie witryn www, pozycjonowanie, zaawansowane aplikacje dedykowane czytaj o nas na http://adnews.pl
Cena jest w porządku :)
25 groszy za kawałek kartonika? To jest piekielknie drogo, przynajmniej o 100 zł
haha, skoro skrytykowaliście kolega za 159 to co powiecie na mnie... u mnie 1000szt takich wizytówek kosztuje 89zł
Dodam jeszcze, że nie bawię się w allegro:D
ja za 500 dałem 120 (z projektem) więc uważam że to cena za 1000 mogłaby być lepsza...
Drogo. Zamawiałem takie wizytówki po 140 netto/1000 szt.
wszystko zalezy od kilku czynnikow :
jesli projekt robi dziecko na kradzionym photosopie druk na powojennej maszynie w garazu to widzisz ceny nawet za 80 zl :) 250 zl moze sugerowac ze zajma sie tym ludzie znajacy sie na rzeczy .... wiadomo ze mozna jeszcze drozej za sam projekt profesjonalne agencje wezma od 300zl ....
U mnie jeszcze taniej. Zainteresowanych zapraszam.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Wizytówki 1000szt za 250zł - Dobra oferta?": - dobra oferta firmy - Dobra oferta na internetowy biznes - Dobra oferta na stylowe meble - strona www.surepromise.com oferta dobra ale czy warto? - DUZY BANK, NAJW. PROWIZJE, HIPOTEKI, DOBRA OFERTA, DOLNY SL
• Strona 1 z 2 • 1, 2
|
|