|
Własna marka odzieżowa |
Własna marka odzieżowa
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Chcialbym sie dowiedziec na temat utworzenia nowej marki odziezowej chodzi mi dokladnie o koszulki z krodkim rekawem i z dlugim,bluzy,spodenki,spodnie,kamizelki,bielizna bokserki. Wraz z zona mamy dobry pomysl na zrobienie bardzo fajnych ciuchow mamy dobry wklad na poczatek ok 75000zl .Chcialbym sie dowiedziec skad mozna nabywac gotowe ciuchy z naszymi projektami moze wiecie jakie firmy tym sie zajmuja. Zebym wyslal do nich projekt jak maja wyglada ciuchy i zeby oni mi zrobili takie jak na projekcie i jaka jest cena za sztuke chce otworzyc wlasny sklep z wlasnymi ciuchami..Moze mi ktos pomoze.
Poszukaj w googlach. Innaczej nikt Ci nie poda namiarów, no chyba, że sam jest taką firmą.
Hej! Piszę tu w imieniu mamy, która zbytnio nie orjentuje sie w sprawach internetu czy komputera.
Więc chciałbym was zapytać co sądzicie o założeniu własnej marki.? Wpadłem na ten pomysł z mamą, narazie chodzi tu o małą firmę, lokal czy jego wyposażenie to nie problem, lecz problem w tym że trzeba mieć te ciuchy. Kiedyś oglądałem na Discavery o bogatych ludziach i było, że facet założył markę a odzież była szyta na wschodzie za grosze. Problem w tym czy trzeba mieć projektatnta czy ta firma ma swoich i wogóle jak się z taką firmą dogadać i jakie są ceny.? Na razie ten projekt jest nieoficjalny, bo nadal nie wiemy czy to opłacalne.;/
Odsyłam do wyszukiwarki tematów - niedawno była cała dyskusja na temat własnej marki odzieżowej
ok poczytałem trochę, a orientuje się ktoś mniej(więcej) ile porzebnych jest projektantów? i ile każdy będzie chciał na głowę na miesiąc.? (albo od 1 projektu) tak na oko ;)
22 000 zł na reke min. heh.
kto niby ma to wiedziec? skoro chcesz wlasna marke to moze sam zacznij projektowac? ...
niech mam sama zprojektuje jakiś wzór ze wschodnimi akcentami, nazwa marki też wschodnia coś a`la dawidoff no i niech ofertę wyśle do zachodnich domów mody. pzdr
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Własna marka odzieżowa": - Własna marka odzieżowa - Własna marka odzieżowa - własna marka odziezowa - wspólnik - Własna nowa marka odzieżowa - Własna marka odzieżowa a'la PROSTO. , Stoprocent...
• Strona 1 z 1
|
|