proponuje wam biznes na który poświecicie kilka godzin w tygodniu
a pozwoli wam w niedługim czasie osiagnąć wolność finansową.
i to wszystko za 535zł...to jest twój jedyny wkład finansowy.
chcecie znac szczegóły?
piszcie:)
pozdrawiam
|
WŁASNY BIZNES ZA 535zł?? |
WŁASNY BIZNES ZA 535zł??
Biznes Forum
‹ Po godzinach
‹ Towarzyskie, czyli o wszystkim i o niczym
‹ Nawijanie makaronu na uszy
Autor
Wiadomość
proponuje wam biznes na który poświecicie kilka godzin w tygodniu
a pozwoli wam w niedługim czasie osiagnąć wolność finansową. i to wszystko za 535zł...to jest twój jedyny wkład finansowy. chcecie znac szczegóły? piszcie:) pozdrawiam
Pisz szczegóły tutaj chętnie się pośmiejemy :)
Pzdr
jak chcesz sie pośmiac to idz na kabaret. ja mówie o poważnym biznesie dla poważnych ludzi. pozdrawiam
pomysł jest PROSTY ale nie jest ŁATWY.
JA już na tym zarabiam i 15,5tys osób w polsce razem ze mna:) czekam na pytania pozdrawiam serdecznie
Witam
Chyba się nie doczekasz, wszyscy poważni ludzie od powaznych biznesów za 535 zł są już z Tobą.
bo wszystkim sie wydaje że do rokręcenia poważnego biznesu potrzebne sa duże pieniadze, bo jak nie masz 100tys to nie ma co myslec o powaznym biznesie...a tak nie zawsze jest.. czasem wystarczy dobry pomysł... sam prowadze biznes w który zainwestowałem 150tys i wiem jak to jest. A tym pomysłem zaraził mnie mój brat i uwierzcie mi to sie sprawdza:) pózniej napisze wam szczegóły bo teraz troszke czasu brak.. pozdrawiam
nie rozumiem waszego nastawienie. Czemu podchodzicie do tego tak pesymistycznie? nikt sie nawet nie spytał na czym polega ten biznes tylko odrazu go krytukujecie
Na czym polega ten biznesss?
to nie uzywacie zadnych zabezpieczen ? idz do dermatologa no i stosuj zabezpieczenia zyczę zdrowia
Witam, a ja bylbym zainteresowany tą ofertą ale nie wiem jak się z Panem skontaktować. Pozdrawiam
Witam, poproszę o poważne przedstawienie oferty
Przelej mu na konto 535zł a się dowiesz :> Czyt. dostaniesz poradnik na maila hehe
No i co jakos nie napisales jaki to biznes ze z 540zl robi sie 15 k
aaa teraz rozumiem..."własny biznes za 535zł ", Ciekawe czy udało mu się otworzyć ten swój biznes czt.czy ktoś przelał.
Pomysł dobry!można sie pośmiać :))
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|