|
Wniosek o dotacje. potrzebna pomoc |
Wniosek o dotacje. potrzebna pomoc
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Dotacje Unijne, Dotacje z PUP
Autor
Wiadomość
czy moze ktos mi pomoc w wypelnieniu wniosku o przyznanie jednorazowych srodkow na podjecie dzialalnosci?
Ktoś na pewno może pomóc.
to dobrze ze ktos moze:) ale kto bo chcialem to zrobic w miare szybko. w poniedzialek chce zlozyc wniosek pomoze mi ktos?
Jak masz konkretne pytania to je zadaj, przecież nie czytamy w myślach i nie wiemy z czym konkretnie masz problem. No chyba że chodzi Ci całościowo... to wtedy inna bajka...
kolega mówi o wniosku dla bezrobotnych? jeśli tak, to znam dobrą polonistkę gimnazjalną. sorry za złośliwość ale ten wniosek naprawdę jest mało skomplikowany, wystarczy czytać ze zrozumieniem i odpowiadać barwnym prostym językiem:) dasz radę!
wiem ze dam rade ale chodzi mi o to by charakterystyka i przedmiot planowanej gospodarki planowanej dzialalnosci byl jak najlepiej napisana a takze charakterystyka ekonomiczno-finansowa przedsiewziecia.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Wniosek o dotacje. potrzebna pomoc": - Dotacje - Potrzebna Pomoc - Dotacje dla mikroprzedsiębiorstwa, potrzebna fachowa pomoc - Wniosek o dotację z UP. Jesli mozesz pomoc, bede wdzieczna. - Wniosek o dotacje unijną - WYBRANY W KONKURSIE NA DOTACJE ! - art.299 ksh potrzebna pomoc
• Strona 1 z 1
|
|