Witam!
Mam pytanko czy może ma ktoś wypełniony wniosek do urzędu pracy odnośnie dotacji na podjęcie działalności gospodarczej najlepiej zakładu samochodowego lub blacharsko-lakierniczego?
Bardzo proszę o pomoc!
|
Wniosek o dotację z UP |
Wniosek o dotację z UP
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Biznes Plan wzory, przykłady
Autor
Wiadomość
Witam!
Mam pytanko czy może ma ktoś wypełniony wniosek do urzędu pracy odnośnie dotacji na podjęcie działalności gospodarczej najlepiej zakładu samochodowego lub blacharsko-lakierniczego? Bardzo proszę o pomoc!
A w czym konkretnie tkwi problem? Może po zadaniu pytania odnośnie jakiejś problematycznej kwestii ktoś, kto nawet nie ma "wypełnionego wniosku" o dotację z PUP, będzie umiała doradzić i pomóc w wypełnieniu formularza. Trudno będzie znaleźć kogoś kto podeśle bezproblemowo swój biznesplan działalności (stanowi to przecież pewną wartość niematerialną).
jak i wartość materialną :)
zgadzam się z powyższymi opiniami. Trudno żeby ktoś bezinteresownie przesyłał, oddawał czy użyczał (jak zwał tak zwał) pomysł który realizuje w postaci swojego biznesu. Jeśli potrzebujesz pomocy w całości biznes planu to warto poszukać firmy która się tym zajmuje profesjonalnie- oczywiście odpłatnie.
podejdz do jakiegoś biura rachunkowego.... ja tak robiłem przy staraniu sie o dotacje na stacje LPG, gosc mi wszystko wypełnił i to za darmo:) taka zachęta na korzystanie z jego usług w przyszłości .
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Wniosek o dotację z UP": - Wniosek o dotacje unijną - WYBRANY W KONKURSIE NA DOTACJE ! - wniosek o dotacje - Wniosek o dotacje z PUP - Wniosek o dotacje UE - jak wypełnić wniosek o dotację z UP
• Strona 1 z 1
|
|