chciałbym otworzyc portal w którym sprzedaje się różne egzotyczne trunki.
moje pytanie to czy trzeba posiadać koncesje czy jakieś pozwolenia??
czy trzeba mieć zarejestrowana działalnośc gospodarczą??
|
Wódeczka w internecie!! |
Wódeczka w internecie!!
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
chciałbym otworzyc portal w którym sprzedaje się różne egzotyczne trunki.
moje pytanie to czy trzeba posiadać koncesje czy jakieś pozwolenia?? czy trzeba mieć zarejestrowana działalnośc gospodarczą??
no sprzedawaj jako eksponaty kolekcjonerskie nie do użytku a do oglądania jak te sklepy z dopalaczami ha ha ha
Wiem że PO chciała tego zabronić ale chyba jeszcze wystarcza zwykłe zezwolenie.
Piotrek, byłbyś lepiej odbierany stosując emotikony zamiast - wg mnie - prostackiego ha ha ha.
Mam inny, równie ciekawy pomysł. Możesz stworzyć portal "wypij ze mną", gdzie np. wejdzie ktoś kto ma flache przed sobą i nie ma z kim wypić. Jest dużo takich ludzi. Wtedy wchodzi się na Twój serwis, i podłącza pod kogoś wolnego - najlepiej przez wideokonferencje. Można sobie pogadać, popatrzeć w oczy drugiemu i razem wypić :D. Ewentualnie na portalu mogą być też inne odnogi "szukania kogoś do rozmowy".
Niezłe. Ja nie piję, ale pomysł bardzo „towarzyski". Tylko co na to PARPA ?
Przepraszam, a czy to że nie mam z kim wypić to znaczy ze jestem alkoholik?
Jak wspomniałem - jest masa osób samotnych. Na stronie można umieścić info przestrzegające przed nadużywaniem alkoholu itd może ktoś się zainteresuje. Pomysł można dobrze rozwinąć ^^
czyli co wino ? wódke konkretnie ? whisky brandy ? jakoś nie bardzo chyba przemyślałeś swój pomysł
Nie, to wcale o tym nie świadczy.
ale świadczy to o tym,że nie ma porządnej roboty i tacy jak ty siedzą na tym forum i p......ą głupoty
Nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz. Ale my tutaj nie będziemy udowadniać, że nie jesteśmy wielbłądami. A Ty, pod jaką jaskinią wyrosłeś i kiedy. Brak poczucia humoru może świadczyć o „zgrzybieniu".
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Wódeczka w internecie!!": - w internecie - Telewizja w internecie - Handel w internecie - MLM a Zarabianie w internecie - telemarketing w internecie??
• Strona 1 z 1
|
|