Witam,jestem nowym uzytkownikiem tego forum mam pełno różnych pomysłów w głowie ,w chwili obecnej badam rynek na pewno działalnośc moja będzie znajdowała sie w pionie usług.
Chcę zaczerpnąć waszej opinii odnośnie pewnego sposobu na pieniążki ,czy waszym zdaniem jest on do zrealizowania i czy z waszego doswiadczenia uwazacie ze moze sie on oplacic ??
Mianowicie pomysł opiera się na zakupie łodzi hybrydowej typu RIB ,myślę ze maksymalnie 5 miejsc z silnikiem maks 90- 110 koni.
Mam patent ,ktory pozwala na prowadzenie takiej jednostki. Kolejnym krokiem jest zdobycie pozwolenia na korzystanie z rzeki odra oraz do wykorzystywania wszystkich mozliwych miejsc dokujacych.
Taki RIB spalałby 11 l benzyny na godzine.Woda jest wolna od ruchu ulicznego ,wszystkich korków. Byłbym alternatywą dla normlanych taksówek ze względu na cene oraz czas przejazdu.
Uważacie że taki spoob bylby trafny.Miasto Wrocław posiada wysoko rozwinieta siec wodna i z tego co wiem planuje w przyszlosci w prowadzenie takich taksówek w pozadek dzienny.
Pozdrawiam.