Witam!!!
Wie ktoś może co i za ile można kupić w Wólce Kozłowskiej...? (interesuje mnie naprawdę wszystko)
Liczę na waszą pomoc i z góry dziękuje.
Pozdrawiam Marek
|
Wółka Kozłowska |
Wółka Kozłowska
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam!!!
Wie ktoś może co i za ile można kupić w Wólce Kozłowskiej...? (interesuje mnie naprawdę wszystko) Liczę na waszą pomoc i z góry dziękuje. Pozdrawiam Marek
Jeśli coś się potrzebuje w konkretnej miejscowości, to najlepiej wsiąść do samochodu, zabrać telefon komórkowy i objechać miejscowość. Własciciele, którzy chcą sprzedać jakąś nieruchomość zazwyczaj wieszają jakieś banery, albo tablice z informacją o nieruchomości na sprzedaż oraz telefonem. Poza tym są pośrednicy, którzy mają oferty sprzedaży i jeśli coś będzie na sprzedaż to udzielą informacji.
Można popytać mieszkańców, a w sprawie nieruchomości komercyjnych dobrze jest odwiedzić urząd gminy. Mogą mieć coś na sprzedaż, a niektóre gminy mają nawet zebrane oferty sprzedaży nieruchomości komercyjnych prywatnych właścicieli.
yyy, tu raczej chodziło o te markety z chińskim badziewiem
Small nieporozumienie, ale teraz jest wszystko jasne. Jeżeli mają jakąś stronkę internetową i jakieś adresy e-mail, to proponuję napisać maila o przesłanie oferty, tylko warto zaznaczyć, że chodzi o prawdziwą ofertę, na której jest cena. Zebrać oferty i porównać je cenowo. Spytać o rabaty przy konkretnej wartości zakupów.
w wólce kozłowskiej nie ma żadnych marketów to wieś koło Tłuszcza i tam naprawdę to mozna kupic mleko od krowy albo jajka świetne rady na świetne pytanie załozę się ze kolesiowi kosowska z kozłowska się pomajtała tez piknie
No to chyba nareszcie jesteśmy w domu!!! Ale coż, jakie pytanie, taka odpowiedź!
Ja też się zdziwiłem, że ktoś chce coś kupić w Wólce Kozłowskiej. I oprócz produktów wymienionych przez kolombo i gruntów, o których wspomniał xfreebiz, to tam kupić nic nie można.
Koledze chodziło o Wólkę Kosowską. Ale pytanie śmieszne. Tam mają kilkadziesiąt tysięcy pozycji lekko licząc. I ceny zmienne co dwa dni :-) Trzeba wsiąść w samochód i się przejechać, inaczej nei da rady.
Faktycznie, przy tym asortymencie metoda "PIĘTA - PALCE" będzie jeszcze długo "the best".
Najlepsi są Skośni jeżdżący na hulajnogach z wielkimi pudłami pod pachą. Dla samego tego widoku warto pół Polski przejcechać, heh
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Wółka Kozłowska":
• Strona 1 z 1
|
|