|
World of Warcraft perpaid |
World of Warcraft perpaid
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes w Internecie
‹ Zarabianie w internecie
Autor
Wiadomość
Witam interesuje mnie sprzedawanie kart prepaid do wow, niestety nie wiem skod ona pochodza i jakiego zysku moge sie spodziewac, bardzo prosze o pomoc, z gory dziekuje
Jeśli nie wiesz skąd pochodzą i jakiego zysku możesz się spodziewać proponuję jedno - wrócić grać w WoW'a i zbierać goldy :)
anyway - google nie boli.
kolego po to jest to forum zeby pytac o takie zeczy ale pisanie komus zeby sobie poszukal w google, nie gram w wow interesuje mnie tylko inwestycja w karty prepaid i czy to sie wogule oplaca.
Jestem sprzedawca prepaidow do world of warcraft mniej wiecej zysk na jednym PP jest od 2-10 zl uzaleznione jest to od kursy i zmian np na allegro
norfear masz jakąś umowę z firmą Blizzard czy kupujesz z jakiegoś taniego źródła? Mógłbyś opisać handel tym towarem?
kupowałem u pośrednika zeby kupic bezposrednio u blizarda mósisz kupowac odrazu tysiace prepaidow. A puki co na moja kieszen nie stac mnie
Przeczytaj również posty podobne do tematu "World of Warcraft perpaid": - Tworzenie turniejów w gry cs, call of duty, fifa, warcraft - World Patent - cartridge world - primark world sport - Are you looking for business information in Poland/UE/World?
• Strona 1 z 1
|
|