|
Wózek do hot-dogów - strona 3 |
Wózek do hot-dogów
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
witam.od maja mam zamiar ruszyc z hot dogami z wozka i mam pytanie.gdzie zaopatrywac sie w bulki?piasałem do firmy stogi dwa razy i nikt sie nie odzywa.sa inne firmy ktore takie bułka sprzedaja?no i gdzie kupowac parowki.tylko sokołow?dodam ze mieszkam w Bydgoszczy.
Witam! mam 30lat i też staram się o bezzwrotną pożyczke na działalność.kłopot w tym ,że ja nie moge zarejestrować się w up bo opiekuje się niepełnosprawnym dzieckiem.gdzie jeszcze można z wnioskiem o bezzwrotne dofinansowanie?
Witam jak co to ja mam taki wózek do sprzedania firmy american hot dog dalsze informacje na privat cena 7000 tyś wartość wózka u producenta 13 tyś
Witam jak co to ja mam taki wózek do sprzedania firmy american hot dog dalsze informacje na privat cena 7000 tyś wartość wózka u producenta 13 tyś
Witam, miałem dobry pomysł na biznes i zakupiłem kilka wózków do hot dogow, prowadziłem sprzedaż tylko sezonowo (z powodu specyficznej lokalizacji mojego miasta) na jednym hot dogu zarabia się ok 3 zł - trzeba mieć dobre świeże produkty to wtedy ludzie wracają i to się opłaca. Dziennie średnio sprzedaje się ok 100 sztuk czyli jakies 400 zł dziennie minus oczywiscie koszty pracownik, miejsce. U mnie wynosiło to ok 150 zł wiec zostawało mi 250 zł zysku z każdego wózka. W przypadku imprez| masowych sprzedaz ksztaltowala się w granicach 300- 400 sztuk i cena oczywiscie wieksza.:)
Prowadziłem to na deptaku w nadmorskim kurorcie, ale ostatnio będąc w górach zauważyłem iż tam też osoby sprzedają takie produkty i zarabiajać podobne pieniądze. Powiem szczerze ze mysłalem o centrach handlowych, ulicach duzych miast ale o miejscu pod stokiem???:/ jak się okazuje mozna z tego zrobic biznes cało roczny. Niestety z powodów finansowych (kupuje mieszkanie i potrzebuje pieniędzy na wykończenie i żona w ciąży) musze sprzedać część wózków. Dlatego jeżeli był by ktoś zainteresowany zakupem wózka (mam do odsprzedania 3) prosze o kontakt. Wózki są prawie nowe - uzywane 2 sezony, przechodziły każdorocznie odbiuory sanepidu bez zastrzeżeń. Wozek jest oklejony efektownymi naklejkami. Posiada kuchenkę gazową 2- palnikową. 4 pojemniki - podgrzewacze, pojemniki na przyprawy, 2 widelce do wyciagania parowek i bułek.Z boku jest się umywalka, kosz na śmieci.a także jest szafka na pieniadze. Pod palnikami znajduje się szafka z butlą gazową poza nią jest tam duzo miejsca na schowanie bulek czy napojów. Na gorze znajduje sie szafka na napoje, przyprawy i inne produkty. Wozek godny polecenia ze wzgledu na cene - 5500zł dla zaintersowancy zdjecia na maila. Prosze o prive,
Witam mam zamiar wejsc w taki interes ale nie wiele jeszcze wiem o tego typu gastronomi moze ktoś podzieli sie swoim doświadczeniem
POZDRAWIAM
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Wózek do hot-dogów - strona 3": - wózek do hot dogów - obojętnie jaki? - sprzedam wózek do amerykańskich HOT DOGÓW - Sprzedaż hot-dogów - Sprzedawca Hot-dogów - Przyczepka do hot dogów
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
|
|