|
Wpadłem na pomysł o dotacje z Urzędu Pracy |
Wpadłem na pomysł o dotacje z Urzędu Pracy
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam wszystkich mam problem nie mam pracy wiecie jak ciężko teraz jest a wpadłem na pomysł o dotacje z Urzędu Pracy to bedzie około 15tys zł zależy jaki będę miał BiznesPlan może być i więcej a nie mam pomysłu a chciałbym troche zarobic nie wiem myślałem o barze ale nie wiem czy to opłacalny interes i czy za te 15tys dało by rade albo inne pomysly macie bo mi nic nie wpada do głowy proszę was!! pomóżcie mi na czym można zarobić i w co te pieniądze zainwestować z góry dziękuje za pomoc i czekam na wasze pomysły na rozkręcenie interesu
Opisz może miejscowość gdzie mieszkasz, co jest, czego nie ma, co ludzie lubią, w jakim są wieku etc :)
ale szczerze mówiąc to za 15 tys nie naszalejesz będziesz poprostu mogł otworzyć coś "prostego"
mieszkam w Ostrowcu Świętokrzyskim to nie duże miasto ale zawsze miasto hehe
Otwórz budke z hamburgerami.Jak niewiesz co i jak to pisz na PW pytania, postaram Ci sie pomóc.
a ja jestem z annopola:)posiadam towar i kontakty do ciuchów z koncówek kolekcji tkzw.outlet
jesli jestes zainteresowany to napisz
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Wpadłem na pomysł o dotacje z Urzędu Pracy": - dotacje z urzędu pracy ! - Dotacje z EU z urzedu pracy Warsztat - Jak Pozyskac Dotacje z Urzędu Pracy i UE - Wnioski pod Dotacje z Urzędu Pracy - dotacje z urzedu pracy a umowa zlecenie
• Strona 1 z 1
|
|