|
WRÓŻKA |
WRÓŻKA
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
co jest potrzebne aby przepowiadać ludziom przyszłość ( oprócz daru :-) )
Szklana kula, fusy, działalność gospodarcza (93.05.Z Działalność usługowa pozostała, gdzie indziej
niesklasyfikowana).
czarny kot , skrzydła nietoperza , oczy ropuchy, karty tarota :->
No stawianie tego pytania dowodzi, ze nie jesteś odpowiednia osoba do tego. To działalność z pogranicza psychologii, czarnej magii oraz oszustwa.
Sam kiedyś stawiałem sobie karty, oraz byłem u wróżki gdy byłem w trudnej sytuacji. Wróżka mimo, że 1 z najlepszych w Krakowie polecana przez Zodiak, jeśli siedzisz w temacie wiesz co to. nie powiedziała ani 1 słowa prawdy. Uważam, że powinni tego zabronić. Ludzie potrzebujący pomocy wróżki naprawdę potrzebują pomocy psychologa oraz/ i lub, zależnie od światopoglądu, dobrego księdza.
ja byłam kiedyś u takiej jednej.
Mam żyć długo i mam nadzieję że chociaż to się sprawdzi:))))) Reszta to bajer i wyciąganie kasy od ludzi.
Fuehrer parał się astrologia i magią. Zatrudniał wróżkę (chyba niejedną) i nawet dobrze mu przepowiadali .., ale tylko do czasów Stalingradu. Potem rzekomo też miało być lepiej wg gwiazd, ale każda większa bitwa była dla fuhrera stratą paru dywizji. Fuehrera nie ma co żałować, ale pomyśl o tych ludziach, którym zrobisz krzywdę!.
A co nudzisz się ? brak Ci zajęcia ? Nie masz nic mądrzejszego ?
Byłem niedawno u wróżki...
niestety mówi to co chcesz usłyszeć... wszystko jest inaczej do tej pory
Mają szczęście te czarownice że nie ma już spalania na stosie
Obawiam się, że te czasy mogą wrócić, jeśli takie egzotyczne pomysły będą realizowane w biznesie.
Na szczęście w biznesie człowiek się szybko uczy psychologii. Czasem testuję moich rozmówców dając się im "wygadać". Jeśli badają mnie, co ja chcę usłyszeć szybko wyciągam wnioski.
a czy oni nie wyciągają wniosków jak Ty ich badasz?:)
• Strona 1 z 1
|
|