witam zamierzam zalozyc DG zajmujaca sie eksportem polskich wyrobow na poczatek bizuterii z ozdobnych kamieni.szukam osob chetnych podjecia wspolpracy w sprzedazy zagarnica.chetnych prosze o kontakt
Pozdrawiam
Łukasz
|
Wsplpraca |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
witam zamierzam zalozyc DG zajmujaca sie eksportem polskich wyrobow na poczatek bizuterii z ozdobnych kamieni.szukam osob chetnych podjecia wspolpracy w sprzedazy zagarnica.chetnych prosze o kontakt
Pozdrawiam Łukasz
Witam.
Czy masz juz tanie zrodla towaru? Czy do kazdego wyrobu bedzie dodany certyfikat? Czy masz jakies zdjecia produktow oraz cennik? Moj mail znajduje sie w profilu, prosze o informacje. Pozdrawiam
cześć.
Osobiście to odradzam zachodnie kraje europy poniewarz bedzie to bitwa o drobne.Jest tu bardzo dużo towaru typu drobnica ozdobnicza ściąganego z pakistanu i innych krajów indyjskich.ALE!! Jak byś dał radę zainteresować odbiorców bursztynem polskim w różnym wydaniu to jest możliwe....Spróbuj sam.Ruszaj nad morza.hiszpania-tam zawsze jest sezon.nie oglaszaj sie że jesteś z polski,zrób to po cichu bo jaki sprzedawca weżmie od ciebie towar wiedząc że największą grupą turystów i zarazem klijentów sa twoi rodacy.Tylko tak ci moge pomóc.Ale przeslij mi swoją ofertę na meila, zerknę sobie co tam masz.dzieki pozdrawiam
pisałem o tym w pomysłach z Italii
do Hiszpani jest jescze z 1500 km dalej wiec to ma tez naczenie wg mnie tylko bursztyn ,no bo jakie inne kamienie masz do wyboru ? jak zobaczysz jakie wyroby mają murzyni to wymiekniesz tylko bursztyn i to ni ew hurcie ,ale w detalu trzeba handlowac sa patenty na to jak to robic ,trzeba się przejechać ,zobaczyć jak robia to starzy wyjadacze i nie wymyslać cudów tylko powielić sprawdzone metody faceci cały dzień łażą ze straganem po plazy a noca sprzedaja na deptaku wzdłuz plazy po co jechac i opchnac komus hurtem masz wakacje i biznes sa patenty jak mieszkac za darmo i wiele innych ciekawych rzeczy trzeba tylko sie ruszyc i tam pojechać
Ja nie mieszkam za granica ale wiesz ze sa rozne instytucje tu w polsce ktore pomagaja w nawiazywaniu kontaktow niektore bezplatnie niektore platnie.jesli byla by taka mozliwosc wspolpracy to mogla bym handlowac narazie ale nie bizuteria choc zegarkami to tak i innymi ktore uznaje jesli jest taka mozliwosc to napisz na maila ,bo nie jestem tu na forum tak czesto wiem troche w internecie gdzie sie poruszac .Chetnie bym zarobila pozdrawiam Marzean marz11@op.pl a znajomosc jezykow przydatna
|
|