|
Wspolnik maszyny rolnicze do polakow ktozy mieszkaja za gran |
Wspolnik maszyny rolnicze do polakow ktozy mieszkaja za gran
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Inwestycje
‹ Szukam wspólnika
Autor
Wiadomość
witam posiadam dobry plac dobra lokalizacje blisko drog krajowych a1 i a 2 poszukuje wspolnika ktory posiada maszyny rolnicze na handel moge odtworzyc filie .Posiadam zarejstrowana dzialnosc obecnie handluje maszynami lecz na mniejsza skale rynek w mojej okolicy jest bardzo chlonny na takie rzeczy posiadam transport do 3.5t Jezdze do niemiec lecz z braku duzej gotowwki nie moge sie rozwijac tak jakbym chcial lcze na oferty zwlaszcza cudzoziemcow dziekuje i pozdrawiam Jestem odpowiedzialny i sumienny w zyciu ani jednej zlotowki nai e nie ukradlem
Mam dostęp do dużej ilości ciągników rolniczych w Irlandii Północnej,szukam chętnych do zakupu w Polsce,może miał byś na to klientów ?
maszyny rolnicze a głównie ciągniki już się kończą a to dlatego że w tym roku kończą się dopłaty z unii na te rzeczy
Dlaczego zrezygnowano z dopłat ,przecież ciągnik to podstawa w gospodarstwie a do tego najdroższy wydatek
a no dlatego ze działało to kilka lat i kto chciał to zakupił już maszyny w tym ciągniki
czekamy teraz co wymyśli nasz mądry rząd najprawdopodobniej będą to dopłaty na reorganizacje gospodarstw
Ale chyba dalej będą chętni na kupno ciągników mam nadzieje:) Ten ostatni rok może być bardzo pracowity ponieważ nie wszyscy jeszcze z tego skorzystali i odłożyli na później.Czas pokaże.
A co myślisz o maszynach budowlanych ? Czy wzrost zainteresowania jest tylko wynikiem Euro 20212 czy jest ogólny popyt na tego typu sprzęt ?
jak masz dobre ceny niezajeżdżonych wraków to pójdą spokojnie
się możesz do mnie odezwać na PW do euro i tak nie się wyrobią ile jest zrobione z zaplanowanych inwestycji do rozpoczęcia euro 15-20%
Myślę, że to dobry pomysł. Dotacje unijne się skończyły i będzie popyt na używane maszyny rolnicze, bo z doświadczenia wiem że rolnicy korzystajacy z dopłat UE najczęściej kupowali nowy sprzęt.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Wspolnik maszyny rolnicze do polakow ktozy mieszkaja za gran": - maszyny rolnicze - maszyny rolnicze,,,,,,,,,co wy na to - MASZYNY ROLNICZE - maszyny rolnicze - Remont,Maszyny rolnicze
• Strona 1 z 1
|
|