|
WSPÓLNIK-POŚREDNICTWO PRACY |
WSPÓLNIK-POŚREDNICTWO PRACY
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Inwestycje
‹ Szukam wspólnika
Autor
Wiadomość
Firma posrednictwa pracy poszukuje wspólnika -sponsora do współpracy w zakresie posrednictwa polskich pracowników na rynek pracy w Niemczech i Austrii.Gwarantowany wysoki dochód.
Witam
Jestem zainteresowana oferta. Prosze o kontakt. Pozdrawiam
Sehr geehrte Damen und Herren, ich bin sehr erfreut diese Anzeige zu lesen. Seit laengerem schon moechte ich mich in dieser Branche verwirklichen. Zudem spreche ich perfekt deutsch, polnisch und englisch. Habe in Deutschland mein Abitur gemacht und lebe zur Zeit in Polen (trójmiasto). Bitte schreiben Sie mir nahere Information, eventuell mit Telefonnummer per PM. MFG. Dawid Rza
Witam serdecznie.
Jestem właścielem agencji pośrednictwa pracy.Prowadzę tą działalność od 2005 roku. Rekrutujemy pracowników do firm Polskich, a także do W.Brytanii, Holandii, Niemiec, Włoch. Jestem zainteresowany współpracą. Pozdrawiam Piotr PERSPEKTIVA
Witam serdecznie,
Jestem zainteresowana współpracą - proszę o kontakt.
Witam Panie Piotrze, Miałabym dla Pana propozycję i chciałabym porozmawiać. Mam doświadczenie. Pozdrawiam serdecznie
Witam Proszę o prywatną wiadomość, odezwę się. Piotr PERSPEKTIVA
Witam,
Chciałbym nawiązać współpracę z dowolną agencja rekrutującą do pracy sezonowej na terenie Holandii , Niemczech , w związku z dużym bezrobociem na terenie w którym mieszkam , dużo osób było by zainteresowanych wyjazdem. Mógłbym ich rekrutował i zajmować sie papierami. Wie ktos jakie sa wymagania oraz warunki nawiązania współpracy ?:) Mam lokal i działalność gospodarcza.Proszę o opinie
witam jesli aktualne prosze o kontakt
pozdawiam
aktualne co ?:)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "WSPÓLNIK-POŚREDNICTWO PRACY": - Świadectwo pracy a Agencja pracy tymczasowej - Szukam pracy lub pracy dodatkowej - Oferta pracy - Szukam pracy - Na wakacje do pracy
• Strona 1 z 1
|
|