|
WSPÓLNIKÓW SZUKAM Z POMYSŁEM |
WSPÓLNIKÓW SZUKAM Z POMYSŁEM
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam.Szukam wspólnika z pomysłem jak zainwestować 20 tys.zł.Możemy wykorzystać pomieszczenie 100 m kw. i działkę 80 arów w miejscowości 50 tys.mieszkanców pod Łodzią.
Czy prowadzisz działalność gospodarczą? czy jesteś studentem ? co robisz obecnie ? napisz do mnie .Znajdziesz mnie w internecie wchodząc na zdroweplecy .org Ryszard
6892061 - moj numer.Zglos sie jesli chcesz dobrze zarabiac i nie potrzebujesz zadnych arow i hektarow.Pozdrawiam
Witam ja tez mieszkam pod Lodzia i mam do zainwestowania ok 35 tys zl obecnie jestem w uk.ale planuje powrut moze polaczymy sily?
POZDRAWIAM
Witam wszystkich
zainteresowanych prowadzeniem czegoś dla siebie czego długoterminowego . Dla uwiarygodnienia zapraszam na stronę zdroweplecy.org w chwili obecnej jesteśmy na etapie wyjścia z ofertą biznesowa do ludzi chcących zainwestować po to by stać się właścicielami placówek ,które wpisują się w działania NFZ. projekt dotyczy gabinetu wyposażonego w specjalistyczny sprzęt do profilaktyki i leczenia schorzeń kręgosłupa jak również do rehabilitacji pacjentów . Pozdrawiam Ryszard B.
Nad takim gabinetem tez myslalem poniewaz moja zona jest fizykoterapeltka,tylko obawiam sie ze zalatwiemie umowy z NFZ to nie jest taka prosta sprawa,a bez umowy z NFZ ciezko bylo by nabyc pacjetow.Pozdrawiam
Do Mariusza 1982 : jak wrocisz to napisz na pw
Przeczytaj również posty podobne do tematu "WSPÓLNIKÓW SZUKAM Z POMYSŁEM": - Szukam wspólników - Szukam wspólników - szukam wspólników -fundatorów - e-commerce - szukam wspolnikow - szukam wspólników do zespołu
• Strona 1 z 1
|
|