Mam mercedes z kontenerem o wymiarach wys. 2,1m dł. 4,2m szer. 2,2m DMC 3,5 t z 2003 r.
Na codzień zajmuję się przeprowadzkami. Chciałbym rozpocząć stałą współprace transportową.
Proszę o odpowiedz priv lub post
Pozdrawiam Michał
|
Współpraca transportowa? |
Współpraca transportowa?
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Mam mercedes z kontenerem o wymiarach wys. 2,1m dł. 4,2m szer. 2,2m DMC 3,5 t z 2003 r.
Na codzień zajmuję się przeprowadzkami. Chciałbym rozpocząć stałą współprace transportową. Proszę o odpowiedz priv lub post Pozdrawiam Michał
Oprócz propozycji na forum,musisz sam rozejrzec się za takim rodzajem współpracy a przede wszystkim dobrze zainwestowac w reklame.
Reklamuje się w internecie, do tego allegro, alegratka, oferia, gumtree plus gazeta wyborcza wykupiłem 300 ogłoszen, bede miał reklame w radiu alfa przez miesiąc po 5 spotów dziennie, na jeżdząc po firmach w okolicy krakowa to straciłem troche czasu i nie ma żadnych zleceń.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Współpraca transportowa?": - Import/Export - współpraca z firmą transportową - transportowa? - firma transportowa - F TRANSPORTOWA - IVECO? - Firma transportowa -BUS
• Strona 1 z 1
|
|