Przyszedł mi do głowy pomysł współpracy z Avon i Oriflame w telewizji wciaż widuje reklamy tych ze firm.
Zastanowiło mnie to na czym to właściwie polega ta współpraca.
Czy to jest opłacalne i jak wyglada w ogóle sprawa z tą współpracą.
Na stronie Oriflame piszą ze najlepszy konsultant zarabia kilkanascie tysiecy wydaje mi się ze to bzdury ja słyszałem że nie którzy to jedynie są w ten sposób wstanie dorobić 200-400 zł.
Na stronach tych firm piszą ze mozna się zarejestrować do współpracy z nimi we własnym miescie ja mieszkam w Bydgoszczy i są tu oddziały tych dwóch firm, ale czy to nie jest tak ze trzeba zarejestrować działalnosć gospodarczą jak się sprzedaje ich kosmetyki a poza tym oni w dokumentach które trzeba wypełnic aby zostać konsultantem każa podać pesel dowodu po co to im właściwie.
Gdzie tu zarobek a jeszcze zarobic na najwiekszych złodzieji czyli ZUS.
Czy musze rejestrować wówczas działalność.
I w ogóle jak to jest z tymi konsultantami czy rzeczywiscie można z tego życ i stworzyc prawdziwy biznes.
Niech się wypowiedzą wszyscy a najlepiej konsultanci Avon oraz Oriflame jak to wszystko wyglada w rzeczywistosci poniewaz nie wiem czy w ogóle w to wejść.
Ciekawe czy Ci wszyscy konsultanci mają rzeczywiście zarejestrowaną działalnosć.
Czy tez dla żartobliwego porównania wiecej bym zarobił na bezposrednim rozprowadzaniu ulotek dla hipermarketów stajac sie dla nich wewnętrznym i bezposrednim kolporterem.