Witam
Chce otworzyc sklep internetowy, ktory dzialalby w taki sposob, ze zamowienia klientow kerowalby bezposrednio do hurtowni lub producenta a ten wysylalby towar bezposrednio do klienta. Moj problem polega na tym, ze nie mam mozliwosci magazynowania towaru a sam towar duzo kosztuje, tak ze trzeba miec naprawde spory finansowy wklad poczatkowy. Dlatego to rozwiazanie wspomniane przeze mnie powyzej bardzo upraszcza sprawe. Najgorsze jest to, ze z tego co wiem to trudno jest "namowic" hurtownie/producenta na taka wspolprace. Jak wiec sie do tego zabrac, jak ich przekonac, jakie sa formy wpolpracy? Ten problem staje sie nie do przejscia:/ Prosze o pomoc.
Ostatnio porownywalem ceny interesujacych mnie artykulow w hurtowniach i w sklepach internetowych. To co mnie w jednym przypadku zastanowilo, to to, ze w jednej hurtowni cena netto np jednego konkretnego towaru byla o okolo 1000zl wyzsze (tak, wyzsza) od ceny brutto tego samego towaru w kilku roznych sklepach internetowych. Podobne relacje byly z innymi artykulami. Dlaczego??? Sklepy internetowe mogly brac towar bezposrednio od producenta? czy jest jakas inna mozliwosc???
Pozdrawiam:)