Szukam możliwości nawiązania współpracy z krajami wschdnimi, szczególnie interesuje mnie Białoruś, Ukraina, Litwa. Jestem otwarta na propozycje.
Pozdrawiam
Oferty proszę podawać Na PW
|
Współpraca z Litwą, Ukrainą, Rosją, Białorusią |
Współpraca z Litwą, Ukrainą, Rosją, Białorusią
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Szukam możliwości nawiązania współpracy z krajami wschdnimi, szczególnie interesuje mnie Białoruś, Ukraina, Litwa. Jestem otwarta na propozycje.
Pozdrawiam Oferty proszę podawać Na PW
Witam. Nawiążę współpracę odnośnie exportu na kraje wschodnie materiałów wykończeniowych: okna, witryny, drzwi, bramy, grzejniki, parapety i wiele innych. Posiadam jeden z największych skaładów w Polsce i Europie. TOWAR NOWY I Z DEMONTAŻU Z NIEMIEC. CENY TOWARU NOWEGO NIŻSZE O 50-70% od CEN PRODUCENTÓW. ZAPRASZAM: google:vobri
Witam. Nawiążę współpracę odnośnie exportu na kraje wschodnie materiałów wykończeniowych: okna, witryny, drzwi, bramy, grzejniki, parapety i wiele innych. Posiadam jeden z największych skaładów w Polsce i Europie. TOWAR NOWY I Z DEMONTAŻU Z NIEMIEC. CENY TOWARU NOWEGO NIŻSZE O 50-70% od CEN PRODUCENTÓW. ZAPRASZAM: google:vobri
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Współpraca z Litwą, Ukrainą, Rosją, Białorusią": - Export Rosja - Ukraina - Estonia - Litwa - Skandynawia, Ukraina, Białoruś, Litwa, Rosja. - Rosja,Litwa-kontakty - Białoruś, Ukraina, Litwa - Handel - Ukraina, Bialoruś, Litwa
• Strona 1 z 1
|
|