|
Wspolpraca ze szpitalami i osr.zdrowia |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Wpadlem na taki pomysl , moze dobry ,moze zly. Zobaczymy co powiecie:) . Jest wiele uslug medycznych na specjalistycznych przyrzadach na ktore nie stac szpitale i osr.zdrowia. Kolejki do badan sa niemilosiernie dlugie. Co myslicie aby kupic aparature na ktora sa kolejki i swiadczyc dodatkowe platne uslugi dla pacjetow. Moze macie pomysl jaka to by mogla byc aparatura??
Czym to się różni od prywatnego gabinetu?
praktycznie niczym tylko rodzajem wykonywanego badania na odpowiednim urzadzeniu do ktorego sa kilometrowe kolejki w szpitalu.
moze mammograf czy jak to sie pisze, ten do badania piersi, w koncu rak piersi to jedna z najczęstszych i najniebezpieczniejszych chorob kobiecych w polsce. Czasami sa organizowane darmowe badania tym urządzeniem przez jakies fundacje i sa kilometrowe kolejki
A ile masz kasy, żeby kupić takie urządzenia?
albo cos takiego do badania EKG bo z tego czesto staruszki kozystają i raczej wola zaplacic zamiast czekac pare godzin w kolejce
a ja zauważyłam, że wolą czekać w kolejce jak mogą zostać przebadani bezpłatnie, przeciez nigdzie się im nie śpieszy ;)
Pomysł moim zdaniem nie jest najlepszy, chyba że do specjalistycznego sprzętu dołożysz wybitnego specjalistę :grin:
Ja moge pracowac u Ciebie jako ginekolog :D
Nie ma problemu :) dla Ciebie otworze gabinet ginekologiczny w domu starcow heheheh milych wrazen wizualnych i zapachowych hahah fujjjjj
Możesz zainwestować w rezonans magnetyczny, jak masz 2-4 mln. dol. :smile:
|
|