Witam wszystkich.
Kilka miesięcy temu zawiesiłam działalność gospodarczą z powodów osobistych. Teraz jednak chcę moją firmę zreaktywować. Prawie pewne, że w niedalekim czasie będę się przeprowadzać do innego województwa, a nie ukrywam, że chciałabym, by działalność rozwijała się na Śląsku. Poszukuję osoby do pomocy zamieszkałej na terenie województwa śląskiego w wieku do 35l. Wymagam wkładu własnego w wysokości min. 15tys. zł oraz własnego samochodu. Co mogę zaoferować; na pewno pełnomocnictwo, poza tym kierowanie projektem na terenie całego województwa (stanowisko kierownicze), stały kontakt ze mną oraz mój nadzór - wiele planów i materiałów będę na bieżąco przygotowywać sama i dostarczać gotowe, kwestie zarobkowe są do uzgodnienia ale są też zależne od wyników pracy.
Szukam kogoś pełnego zapału i optymizmu (niezbędny będzie kontakt z klientami i partnerami, dlatego miłe usposobienie jest konieczne), samodzielnego w działaniu, umiejącego podejmować ważne decyzje, odważnego. Praca będzie polegała głównie na 'organizowaniu' ale też na rozwoju reklamy (pozyskiwanie partnerów, reklamodawców, możliwości zareklamowania nas w różnych miejscach) i na zarządzaniu przyszłym personelem. Branża niecodzienna - nie spodziewajcie się więc kolejnego towarzystwa d.s. ubezpieczeń czy pośrednika finansowego.
Proszę o kontakt tylko osoby, które faktycznie chcą coś zrobić, coś zbudować, a nie przyjść na tzw. "gotowe" i tylko odbierać telefony. Preferuję szczerość i pracowitość i chciałabym współpracować z kimś przez wiele lat, a nawet dłużej.
Pozdrawiam. Czekam na wiadomości na PRIV.