|
Wszystko oprocz pomyslu |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam! Mam 20 lat, duze checi na wlasna firme. Ojca z dosc duza firma budowlana oraz brata ktory jest prezesem gazety, posiadam mysle ze wystarczajacy kapital, mam troche znajomych urzednikow ktorzy zobowiazali mi sie doradzac w dzialalnosci. Posiadam dosc duzo roznych kontaktow, oraz mam duze mozliwosci reklamowe. Lokal tez by sie znalazl. Jest tylko jeden problem. Mianowicie nie mam dobrego pomyslu co otworzyc. Mieszkam w 80tys, miescie. Ma ktos ciekawe propozycje?? :)
Moja rodzina posiada tez 1h dzialki na uboczu mojego miasta. Tam niedlogo powstanie hala. Jest to teren ktory moge spokojnie wykorzystac do jakiejs skladni itd...
Posiadam firmę w Wielkiej Brytanii, znam tutejszy rynek budowlany, posiadam kontakty, może zainteresuje Cię wspólna działalnoś na terenie G.B.
Napisz co masz konkretnie na mysli na danielekborkowski@wp.pl
Proponuję moden ostatnio franczyze na sklep "PRODUKTY BENEDYKTYŃSKIE" (warunki do sprawdzenia na stronie benedicite). Posiadam do sprzedaży całe wyposażenie i licencję na bardzo dogodnych warunkach.
kasiarusin...skoro tak wszystko super..to czemu pozbywasz sie tego interesu ?
Jeżeli ktoś z Państwa chce otworzyć sklep lub salon obuwniczy zapraszam do skorzystania z uslug firmy www poie com pl. W tzw. starej unii kobieta rocznie zakupuje 14- 15 par obuwia, a w Polsce czyli w nowej unii 3-4 pary wiec miejsca na rozwój naszego biznesu jest bardzo dużo.Najważniejszy jest początek pierwszy zakup towaru to właśnie NA TYM OBSZARZE działania jest popełniany błąd. Bardzo często zastanawiamy się i co dalej ......
Zapraszamy do współpracy .
Mam ciekawą propozycję. Potrzebuję tylko wiedzieć, gdzie to miasto leży, mniej więcej. Czekam na info na PW.
Skup się lepiej na czymś co w dzisiejszych czasach jest na topie...według wielu analityków najlepiej zarabiającą branżą w Polsce jest i będzie w najbliższym czasie wellness i fitness...tyle pieniędzy wystarczy na początek...na rozkrecenie i pozyskanie konkretnej ilości klientów...wiem co mówie bo sam zaczynałem z podobna sumą a w tej chwili ma dwa świetnie działajace kluby...przede wszystkim nie jest to nudna branza i stale poznajesz nowych ludzi...z reszta wiele salonów tak właśnie zaczynało... jak chcesz sie dowiedziec czegoś naprawdę konkretnego to zadzwoń 515 050 288...pozdrawiam
nowa amerykanska firma wchodzi na polski rynek
poczytaj moj profil i jakbys byl zainteresowany to napisz :)
synu ... mam 20 lat i mysle ze jestem gotow by prowadzic firme. Pieniazki wez na czesne a nie myslisz o firmie. Jesli jednak nie boisz sie spier.... sobie zycia to mozemy sie dogadac ale pamietaj po szkole srednie nie jestes najlepszy... nie patrz na ojca i brata ze im jest wygodnie bo tak tez do niczego nie dojdziesz. FIRMA JEST JAK DZIECKO JAK BEDZIESZ ZANIEDBYWAL TO CI JA ZBIORA a ciebie zniszcza. A UWIERZ MI ZE NIE MASZ JAJ ZEBY MIEC JUZ TERAZ WLASNA FIRME! PODSZKOL SIE U BRATA LUB OJCA zobacz jak smakuje praca! a potem mow o wlasnej firmie.
napisz mi skad jestes byc moze uda mi sie ci pmoc. moj nr gg 1660365. pozdrawiam
kolego THESUCHY strasznie przemadrzały jestes.Do interesu albo ma sie głowe albo nie i zadne szkoły Ci nie pomoga!!!!!!!!!!!!!!!!!Bo mam kumpli którzy nie maja zadnej szkoly skonczonej i zaczynali od zera a teraz kupuja nowe samochody na firme kurierska po 100tys "Kumpel ktory ma 20 lat" Wiec nie cwaniakuj i nie wyskakuj z takimi tekstami bo ty i firma to dwie sprzcznosci:-)
lukasz22ka, widze że sie wyrabiasz ; masz racje ale - skur*ysyństwo sie szerzy.... chamstwo w państwie
THESUCHY -jakbys mial byc moim szefem to wolalbym zebrac na ulicy firma to nie tylko maszyna do pieniedzy jak ty myslisz ale i sposob zycia:-)
|
|