|
Wulkanizacja - poszerzenie oferty usługowej |
Wulkanizacja - poszerzenie oferty usługowej
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
witam.prowadzę wulkanizację i warsztat saochodowy bez mała 10 lat, w mieście powyżej 250 tys,poszukuję nowych pomysłów na poszerzenie oferty usługowej lub wprowadzenie nowych produktów.czekam na oferty,[
posiadam działke budowlanom na ktorej mozna otwozyc podobny biznes z tego co wiem to unas zapotrzebowanie na zaklad napprawy samochodow jest dosc duzy czekam na wiadomos prywatna
Myjnia?
szczerze powiedziawszy w okolicy jest zatrzęsienie myjek i wulkanizatorów.zależałoby mi na zdrowej konkurencji.na czymś co..............właśnie co? zbieżność mam ,niskoprofilowe opony robię,w sezonie dziennie przerabiam około 70 osobówek, wracają bo jest szybko i bez specjalnych kolejek, nawet po sezonie na naprawy ale to ciągle mało. miewam dziury zaczarowane dni? a może ktoś chciałby podjąc współpracę region zagłębia dąbrowskiego?
A serwis motocykli?
PROSTOWANIE I POLEROWANIE FELG
Kolega prowadzi serwis klimy , wymianę olejów , klocków , płynów , tarcz , sprzedaż i wymiana aku . Nie wiem czy wszystko napisałem ale nie pamiętam wszystkiego :)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Wulkanizacja - poszerzenie oferty usługowej": - Umowa o współpracy firm - podwykonastwo - poszerzenie oferty - Oferty handlowe jak złożyc oferty firmom na usługi - poszerzenie DG. - DOTACJA NA POSZERZENIE DZIAŁALNOŚCI - poszerzenie działalności- dotacje
• Strona 1 z 1
|
|