|
Www.gra.onet.pl |
|
Strona główna forum
‹ GPW
‹ Giełda Papierów Wartościowych
Autor
Wiadomość
Dzisiejszy ewentualny wzrost również nie musi oznaczać powrotu do wzrostów i może być jedynie korektą na drodze do dalszych korekcyjnych spadków :mrgreen:
Jak myślicie czy to koniec korekty czy tylko krótka przerwa.
Pozdrawiam
...aż serce rośnie jak pięknie spada. Będzie można nieźle zarobić na przecenionych akcjach :)
P.S. Nie wiem czy mówiłem to na forum ale jest taka zasada, że jak kurs spadnie o więcej niż 3% wartości należy bezwzględnie sprzedawać.
jak pisałem ze sie bessa zeczęła to nie wierzyli...poważna korekta były odpowiedzi... wycofałem się z rynku tylko pare papierów zostawiłem. powracam po lecie - na jesieni. wam tez radze...
I pilnie obserwować rynek - bedzie mozna kupić tanio... :grin:
Bo ty jesteś drugi Nostradamus. Jak to przewidziałeś, no powiedz bądź kolegą...
Troszkę sie pospieszysłeś kolego z tą bessa bo to jeszcze nie jej czas...
powiem ci tylko - kupuj KGHM i spuść po 120 jak dojdzie a dojdzie bo cena za tone juz walneła ponad 8000 $ i jeszcze podejdzie pod 10000 ... spiesz sie !! [ Dodano: Wto Maj 23, 2006 10:43 pm ] u nas wszystko na czerwono i tylko KGHM pociągnął giełdę na plus. jeśli mostostal po takich info spada, to ja już nie wierzę w nic... spadki od ponad tygodnia po kilka procent na WIGach, oczywiście że bessa na kilka miesięcy mamy zapewniony trend boczny spadkowy... pozdrav a wszystko to ze wybrali tuska ponownie... w polsce ludzie są szaleni [ Dodano: Wto Maj 23, 2006 10:52 pm ] u nas wszystko na czerwono i tylko KGHM pociągnął giełdę na plus. jeśli mostostal po takich info spada, to ja już nie wierzę w nic... spadki od ponad tygodnia po kilka procent na WIGach, oczywiście że bessa na kilka miesięcy mamy zapewniony trend boczny spadkowy... pozdrav a wszystko to ze wybrali tuska ponownie... w polsce ludzie są szaleni
Panowie szykujmy pieniądze. Niedługo powinny pojawić się "znaki" wieszczące koniec jazdy w dół.
Ja jutro wskakuje w LTX ustawie sobie limit na 30zl spadnie jeszcze te troszke a potem to niech juz rosnie :mrgreen:
Czytam po necie co rozne madre glowy mowia i zwykli akcjonariusze i wyglada ze jest juz powoli ok. Np http://gospodarka.gazeta.pl/gielda/1,49586,3370801.html
Od dzisiaj (2.VI) będą wzrosty
Te wzrosty to odnosnie LTX czy uwazasz ze ogolnie gielda teraz ruszy do gory? I wogole skad ta pewnosc? :)
Chociaz jesli chodzi o mnie to tez jestem optymista, do jesieni na pewno cos zarobie :mrgreen: PS Tak z innej beczki co myslisz o Eurofaktr?
ltx, pkobp i mni posiadłem w dołku zatem już po paru dniach uśmiech gości na twarzy mojej. :mrgreen:
polnord też polecam - dobre perspektywy tylko coś rynek jakoś nie odzwierciedla... ale nie ma sie co martwic bo tanio mozna kupic :grin:
Ile to już spadliśmy? chyba coś około 900pkt.
[ Dodano: Sro Cze 21, 2006 1:15 pm ] Moim zdaniem już czas rozejżeć się za czymś sensownym do kupienia.
Witam, jestem całkowicie początkujący w graniu na giełdzie i mam pare pytań:
Czemu akcje SKOTAN 12 kwietnia miały wartość 461.00 a już następnego dnia 42.50? Gram na gra.onet.pl od paru dni i wyczytałem gdzieś że zmiana wartości akcji nie może przekroczyć 15% albo coś pokręciłem :grin: ps. Co myślicie o akcjach PKNORLEN? Bo kupiłem ich akcje za 40tyś wczoraj po cenie 48,21 a dziś mają już wartość 49,25 :)
|
|