|
Www.retourware24.de --czy ktoś tam kupawał |
Www.retourware24.de --czy ktoś tam kupawał
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Czy ktoś juz korzystał z ich usług .Mają ciekawe ceny ,ale trzeba kupic baze adresów.Co otym sądzicie?
Witam , kupiłem od nich bazę danych , jest wielka , nawet byłem w niemczech i powiem Ci ze cienko , ceny tam sa takie jak u nas na allegro , chyba ze pojedziemy gdzieś daleko ale tego nie wiem bo nie bylem .
ale ogolnie adresy sie zgadaly z tym co pisalo u nich w bazie i produkty byly w podobnych cenach czy wogole to byla calkiem inna rzeczywstosc ?
ja walsnie takze rozwazam zakup od nich tej bazy ale z drugiej strony nie wiem czy wogole warto pozatym nigdzie nie ma opini na temat tej firmy a to wydaje sie dziwne nie sadzicie ?
adresy i opisy sie zgadzaja, w przyszlym tygodniu jade gdzies dalej w niemcy wiec dam info jak to wyglada , w razie czego konkurencji mi nie zrobicie wiec nie ma problemu :D:) co do samego retourware24 nie mam zadnych zastrzezen , wywiazali sie z umowy wzorowo ,
i jak wyglada sprawa z tym retourware24.de ?? ktos cos konkretnego moze napisac ?? nosze sie z zamiarem wykupienia tej bazy, ale:
1. czy ceny sie zgadzaja z tym co na stronie z oferta danej hurtowni ?? 2. czy towar jest dostepny w hurtowniach, czy tylko u nich na stronach ?? 3. czy lepiej wykupic pakiet standard czy vip ?? 4. czy po prostu warto ?? Bardzo prosze o jakas konkretna odpowiedz jakiegos ich klienta korzystajacego z ich uslug.
no jak, nikt nic kompletnie nie kupowal za ich posrednictwem ?? ktos cos moze napisac w temacie tej firmy ??
To my chyba nie mamy klientów ? Gdzie oni są ? Może są zajęci kupowaniem towaru i nie mają czasu na pie.... . :-)
witam, i jak tam - sa jakies wiesci odnosnie wiarygodnosci firmy i cen?
Witam
Mam do zaoferowania palety z returnem w dobrej cenie interesuja mie wieksze ilosci towar jest do odbioru w niemczech Pozdrawiam Godshorn
kupilem 1 palete lamp massive -zlom
1 paleta mix agd - zlom 1 paleta nowych agd - 1 nowa(taandeta) - reszta zlom nie polecam nikomu 500e psu w d...pe
Myślę że ten towar na paletach to już nie jest opłacalne nasycenie a i powiem wam co tak naprawdę niszczy rynek : to platforma aukcyjna allegro!!! Ceny są tam takie że uczciwy przedsiębiorca nie zarobi bo musi podatki płacic a taki co nie ma firmy ma dostęp do tego jeszcze połowa na lewo to może jeszcze więcej sprzedac i po cenach o wiele niższych
Zgadzam sie z przedmowca allegro juz zabilo jakis uczciwy handel na aukcjach trzeba ostro kominowac zeby na allegro zarobic a jak chcesz wszystko legalnie i nie walic na kosztach przesylki musisz miec naprawde wyjatkowy towar
Ponawiam propozycje mam do zaoferowania palety z retourn ware typu mix .W cenie 200 euro za palete do odbioru w niemczech .PRZY WIEKSZEJ ILOSCI CENA ULEGA ZMIANIE.Na poczatku grudnia powstana dwa kolejne oddzialy gdzie bedziemy sprzedawac w detalu.
200E to ok 800 zł plus koszty transportu i wychodzi na to że się na tym bardzo mało zarabia
czy ni lepiej sie skoncentrowac na dobrej lub super jakosci , no name z China
Peter
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Www.retourware24.de --czy ktoś tam kupawał": - Może ktoś pomoże?Może ktoś doradzi? - czy ktos wie... - Zna ktoś? - czy ktos wie - Czy ktoś mi pomoże ?
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
|
|